Palestinska strava i smrt Alekseja Navaljnog

Svako zlo je usporedivo i neusporedivo.I uvijek diolazi iz istih izvora.Od neljudi, monstruma i ubica koji se regrutuju iz umobolnica zla.

Zapadnjački arijevski demohrišćanski svije je stvori sva zla unazad dva milenija. Na lažnoj ,neutemeljenoj dogmi o superiornosti zapadna “civilizacija” je uništavala čega god bi se dotakla , a to nije bilo po modusu antihrista i bludnice sa sedam bregova.Tako je Zapad , plaćen i kupljen od Cionista stvorio genocidnu tvorevinu Izrael , kao razarajući hrišćansko-jevrejski bastion usred islamskog svijeta.

Podržavajući Izrael i Cioniste ,Zapad predvođeni SAD I Velikom Britanijom, vodećim genocidnim nacijama i najvećim teroristima od II svjeskog rata , podržava stravični genocid i razaranja nad nejevrejskim stanovništvom , širom Bliskog Istog , sa najsmrtonosnijim aspektom na tlu Palestinske države u Gazi.

I Zapad , zapadni mediji, establišmenti , većina političara i naroda ostaju nijemi gluhi na sustavni i planski genocid , ubijanja i silovanja, pljačku i otimačinu ,razaranje i pustošenja svega što nije Jevrejsko.

Toliko besčutnosti , beskrupoloznosti, ignorancije , bijede i nehumanosti u stradanju Palestinskog naroda nije viđeno od ratova u Bosni i drugog svjetskog rata i stradanja Jevreja u holokaustu.

Rusi ubiju jednog čovjeka;zatvorenika, političkog disidenta Alekseja Navaljnog čitav Zapad se najglasnije što je moguće sedigao u ime odbrane demokratije žigošući Putina i Ruse.I u pravu su.Svaki nepravedno ubijeni čovjek traži pijetet i zaslužno kažnjavanje izvršioca likvidacije.

Međutim ono što boli iskreni demokratski svijet zasnovan na humanim, civilizacijskim premisama je najcrnje licemjerje Zapada i odsustvo bilo kakvih moralnih ograda.

Jedno palestinsko dijete , jedna palestinska žena zaslužuje isti tretman kao jedinka A.Navaljni. Nevini život je nevini život bez obzira na zvučnost.

Navaljni je svjesno izabrao put u smrt.Nevinu palestinsku djecu i žene niko ne pita hoće li ( želi li ) umrijeti.Genocidna zvijer ih bjesomučno i neštedimice ubija.

Zapad je saučesnik u svemu tome.Zapadni mediji takođe.I ne samo oni. Cjelokupna svjetska zajednica je izdala vlastite domene civilizacijskih dostignuća, normi , morala, etike i pala na ispitu humanizma i pravednosti. Mediji takođe.

Svi su odustali od Božije riječi , ljubavi i milosrđa.Ubijajući nevine i nemoćne pokušavaju ubiti Božiju riječ i svjetlost.A to je nemoguće!

“Normalnom” čovjeku , ako ih još uvijek ima, je veoma je teško živjeti u ovim nečasnim, genocidnim , zlim vremenima i ostati uman.

Svake sekunda u svijetu biva ubijeno jedno dijete, silovana jedna žena, rasčerečen jedan nevini život a svijet nijemi.

Svakog trena jedno dijete umire od gladi, jedna djevojčica biva silovana a demokratski svijet i UN nijeme.

Život na ovoj planeti sve više postaje prazan hod bez smisla i svrhe.

Jedino tinja nada u Boga Milostivog da će se kao uvijek , u svom milosrđu smilovati ljudima i učiniti da zlo bude poraženo.

Gospode Ljubavi i Milosti molim Te pomozi iskrenim vjernicima , bijednim, siromašnim, bolesnim, potrebitim i potlačenim.

Neka vječno sjaji ime i djelo Tvoje, Gospode Vječni i Živi.

Alelujah!

Bookmark the permalink.

Komentariši