Ništa novo na antihrišćanskom Zapadu

Denis Bećirović obratio se u Minhenu: Usporavanje širenja NATO-a može dovesti do opasnog scenarija

Minhen 18.februar 2024. – Evropska sigurnosna konferencija

Farizeji na sceni. Glamur , sjaj i duhovna bijeda.

Jednodušni zaključak :

Migracije, klima i Rusija su najveće prijetnje evropskoj sigurnosti.

Ah da ! Oslobađanje izraelskih talaca je jedina relevantna tema skupa , iz užarenog devet krugova genocidnog pakla i nestajanje Palestine i njenog naroda u izvedbi Izraela i SAD i punu podršku establišmenata Zapada i Sjevera.

Gaza 1917-2024. – Epilog

Totalno uništavanje Palestinskog naroda i kulture , glad i smrt ne dotiče site. Nestanak Palestine i njenog naroda je gurnut na periferiju zbivanja konferencije.

Ništa novo.

Uštirkana i sterilna kič atmosfera , u punom sjaju i bogatstvu sitih , neosjetljivih, umno poremećenih i nedodirljivih poklonika antihrista i pakla protiče očekivanim dvohiljadogodišnjim tonom.

Sitim,licemjenim poganima , fukari i bagri puna usta dobronamjernosti, ali u suludom vođenju i prizivanja ratova, i umobolno zveckanju oružja i poziv u novoj utrci u neoružavanju.

Ni riječi o dvohiljadogodišnjem ubijanju humanizma,civilizacijea i istrebljenja nehrišćanskih naroda na svim kontinenatima.

Ako oni (kao)zaboravljaju i prave se ćoravi i mutavi , Bog Milostivi i Silni sve vidi i zna. I sudi po pravdi.

Nećemo biti zloguki , ni proroci ako kažemo Zapadna ” demokratska civilizacija” ( koja nikad nije dostigla bar minimum civilizacijskog ) je na izdisaju.Korak je do urušavanja.Njena iskonska zla patologija je dovele do kraja. Jedino joj neprestani ratovi , razaranja , vještačke epidemije i … strašenje vlastitih porobljenih naroda vanjskim neprijateljima može produžiti vijek.

Ali ne dugu!

Sva ljudska pogan i smeće – Zapad, Sjever pod patronatom cionista i bezbožnika i razvijeni(?) Istok će se uništiti u međusobnim ratovima. Nevini i ugnjetavani narodi će se , kad tad , probuditi i uz Božiju pomoć doći do dugo očekivanog mira i blagostanja.

Tako je to zapisano u knjigama Nebeskim i Staroslavnim.

Amin Gospode !

Bookmark the permalink.

Komentariši