Evropa je tempirana bomba

IZ Arhiva / ONI NAMA, MI NJIMA

Vjerovatno smo jedini u Bosni i Hercegovini koji će se složiti sa imbecilima  i fukarom , naposeosvjedočenim fašistima i  mziteljima Bosne i Hercegovine i njenog bitka Emmanuela Macrona i Milorada Dodika.

Da , Bosna je zaista tempirana bomba još od završetka genocidne agresije Hrvatske i Srbije ,  koja se pokušala uništiti uz svesrdnu i neskrivenu pomoć  Vatikana , Sad i EU, Trilateralne komisije kao javnog eksponenta Bildebeške grupe, koju iz sjene vode genocidni cionisti i sluge bludnice sa sadam brežuljaka!

Da i Evropa postaje tempirana bomba.

Da , Bosna je tempirana bomba na kojoj može  eksploditati i biti uništen “novi svjetski poredak”.

Da, i Evropa je tempirana Bomba.

Da , Bosna je tempirana bomba jer je podmukla , zapadna “demokratska” alijansa nastoji učiniti i prikazati takvom.

Da ,Evropa je zaista tempirana bomba , koja će se prije raspasti nego ugledati  Zlo u Bosni i Hercegovini.

Kada nije uspjelo nestajanje jednog naroda , kome su EU i  UN kroz njihove instutucije uskratile pravo da se brani , isti genocidni faktori , uz svesrdnu pomoć istih mentora  su krenuli u perfidniju , na njihovu žalost providnu i prepoznatljivu igru zauzimanja pozicija za stvaranje uslova za novo dijeljenje Bosne i Hercegovine i novo genocidno nestajanje jednog naroda.

Iako je scenarij prepoznatljiv, iako sve govori da su scenaristi odlučili da nestanu našu lijepu, jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu ,kroz njenu podjelu između fašističkih zemalja , ustaške Hrvatske ičetničke Srbije , zaboravlja se jedan bitan momenat:

-Bez novog , još krvavijeg rata , na globalnom nivou ,  taj plan se neće moći ostvariti!

Tada će  Evropa i Svijet postati eksplodirana tempirana bomba.

Vrlo je važno napomenuti da će se taj eventualni  rat oko BiH  kao bumerang vratiti EU, Srbiji,Hrvatskoj ,Vatikanu i SAD.

SAD , Velika Britanija , Francuska , Španija … godinama tinjaju i povremeno gore. Širom EU neonacistička pogan  vode zemlje članice u  demo(n) hrišćanstvo i arijevstvo  , odnosno u propast i krvave sukobe. U Hrvatskoj i Srbiji analitičari očekuju i prizivahu nove krvave pirove ustaša i četnika.

Vatikan je već decenijama gubi  legimitet iskrneog hrišćanstva i prema trećem proročanstvu iz Fatime urušiće se  slijedećih decenija najkasnije do 2056. godine.

O SAD ne moramo brinuti. I oni će se sami o sebi zadeverati.

Arijevski rasisti / Kju-kluks-klan su zaboravili da su u manjini i da  “obojeni”  nisu više robovi i da su sve sve svjesniji da trebaju uzeti/oteti prava koja im pripadaju: slobodu dostojnu čovjeka,  jednakost na osnovu proklamovanih , a uskraćenih  ekonomskih, kulturnih i socijaluih  prava ,zasnovanih na ustavima i demokratskim principma .

Koliko će tranzicije u naprijed navedenim zemljama   biti mirne ili krvave zavisi od neutralizacije pogubne moći bijelih arijevaca koje predvode lajave  fašističke fukare , poput senilne marionete Bidena / Trumpa, vrišteće  PMS Emanuelice Macrona , politićke prostitutke Viktora Orbana,mrzitelja Bosne i  Islama Sebastiana Kurca.

Kako su uvijek oblokana  radodajka Kolinda  Kita… i pozadinski  intimus osuđenog ratnog zločinca Šešelja, vjerovatni pušioničar  A . Vučić su članovi trilateralne komisije , naizgled, Bosni i Hercegovini se ne piše dobro. Vjerovatno joj slijedi nova , ovaj put jasno proširena i nesakrivena udružena zločinačka udruga sa genocidnim namjerama.

No ,živi bili pa vidjeli!

Nijedan rušitelj Bosne u pokušaju nije živ.

Svi su skončali u najtežim mukama: Miteran, Papa Jovan Pavle II , ustašoidni Franjo Tuđman i balkanski kasapin Slobodan Milošević…

Ista sudbina očekuje i pobrojane mrzitelje Bosne, bilo zemlje , bilo pojedince.

Tako vam to ide!

Onako ,  uzgred . jedno veoma važno upozorenje :

-Bosna je zemlja Božije milosti.

A  moć i znanje o svemu je u rukama Boga  Jedinog Milostivog i Silnoga.

Dopisano:

Molimo nevine čitaoce da nam oproste  nam na grubim riječima i namjernim tehničkim greškama u pisanju.

Moramo se spustiti na nivo bijednika i pogana , da bi nas razumjeli.

Bookmark the permalink.

Komentariši