Dodik i migranti

Iz arhiva

BY ONI NAMA, MI NJIMA

Mi se više ne osvrćemo na baljezganje pijačarske fukare kao prije.

Ižvakao svoju neljudskost i fašisoidnost do maksimuma, pa sada k'o krava sa svinjskim ludilom, koja preživa i povraća svoje bljuvodite ,pa ih plasira preko one nepismene jadulje ili dežurnih uvlakača.

Milorad Dodik je pijačarska sluga tajkunima.Uvijek bio i ostao.Sada misli da je gazda.Kada je to fukara bila gazda.Sitne mrvice koje mu ostave kriminalno-mafijaški milje,  koji vlada tzv. Republikom srpskom čine od njega silnika i licmejera, ali prvenstveno bjednika najniže vrste.

Dok mafija valada i ubija širom republike ,on se okomio na jadne migrante.Oni mu ugrožavaju uverenitet RS,jer ih neprijatelj iz Sarajeva želi podmetnuti radi promjene naionalno religijskog balansa.

Eto tu je sprega i slabost nauma.On ga je objelodanio.Pakistanac,Indijac,Avganistanac,Sirijac,Iračanin ,Palestinac,…, bježeći od bijede , na nagovor Sarajeva žele svoj egzistenciju naći u genocidnoj tvorevini , sa najnižom platom i standardom u Evropi, i gdje će im djecu ubijati a Dodik  šutjeti.

Ne znam, da li zbog urođene razrokosti,zbog koje nikada ni jednnog čovjeka nije mogao pogledati ravno u oči,ne krijući pogled, ili podsvjesnog stida zbog nečovječnosti, njegove oči uvijek streme na pogrešnu stranu-Na toj pogrešnoj strani je sve sama napemet , njegovog pijačarskog pilećeg mozga ,koji ne može razmišljati ,jer uskoro treba polagati račune narodu kojeg tajkunska mafija porobljava i pljačka, najviše zahvaljujući njemu Dodiku šverceru cigareta  i SNSD.

Evo migranit , na priliku.

Dolaze mu sa teritorija  majke serBske,ili bratskog razrookog oka u glavi, koji ih propuštaju  u BiH,preko granica koje opet kontrolišu Granične policije pod upravom njegovih vlasti.

Dakle imamo situaciju, da Dodiku svi rade o glavi.

Srbija,Crna Gora i njegovi graničari i stanovništvo iz istočnih dijelova tzv.RS po dogovoru šalju migrante islamske vjeroispovjesti preko Sarajeva u RS ,da mjenjaju etničko religiozni balans i ruše Milorada Dodika.

Međutim uporno izbjegavajući istinu on i njegov narod ( najveći dio) pate od kolektivne amnezije  ne vidi da su njegovi “uzori i nacionalni heroji” ,vođe i dobar dio srpskog  naroda  , u stvari genocidni monstrumi i kasapini u ratu 1992.-1996.Da su  pobili i potamanili skoro sve što je nosilo bijele  trake  oko ruku na teritorijama pod četničko-fašističkom zločinačkom vlašću.

I sada molim vaa lijepo, te Sarajelije će da mjenjaju demografsku sliku tzv.RS uz podršku Srbije,EU,Crne Gore ,SAD ,NATO, njegove vlastite pogrnične policije i dijela njegovog naroda..

Zaista smo u nevjerici do koje mjere je ludilom i bjesnilom zahvaćen  klikeraški mozak pijačarske fukare , zvane Milorad Dodik.

Bookmark the permalink.

Komentariši