Vatikan , SAD i EU nam i dalje prodaju maglu i mućke

Mnogo puta smo definisali politiku Vatikana , a na osnovu nje i EU , SAD , UN i cionista , odnosno zapadnog , arijevsko-fašističkog , demohrišćanskog svijeta prema Bosni.

I uvijek bili sto posto u pravu.

Ta politika je toliko providna kao obljutavila so rastopljena u vodi , da mućak jaje ili trodnevna mesntrualna binda manje smradaju od nje.

Bosanski narod je svetliji , inteligentniji i staroslavniji od vaskolikog demokratskog zapada .

Dok je na na demokratskom zapadu vlado kanibalizam u Bosni je cvjetao mir.

Dok su na zapadu spaljivali milione nevinih “vještice” i ljudi od uma … , u Bosni je vladala ljubav.

Dok je demokratski zapad iskorjenjivao “domoroce” širom svijeta Bosna je bila ogromna oaza jednakosti , koja je velikim srce i širom otvorneih vrata prihvatala protjerane sa zapada.

Dok su zapadni kraljevi i kraljice , i ostalo plemstvo srali i pišali po uglovima velelepnih zdanja , u Bosni je svaka kuća u mahali imala banju i zahod , a dosta njih i hamame.

Dok se na zapadu po smrdljivim i đubretarskim ulicama masovno umiralo od kuge i svih mogućih bolešćina , samo u Sarajevu je bila tisuća dobrotvornih hastahana , tisuća bespaltnih gasulhana i tri tisuće dobrotvnornih-merhametli-labennvalentnih organizacija .

I ta Bosna , posna i bosa, divna i mila , i još ktomu prkosna od sna, kost u krvi u grlu Vatikanu i zlom zapadu bila i nikad se pokoriti nije dala.

Ti krstaški ratovi i podmukle , ali providne nacionaldemohrišćanke holakusne igre protiv Bosne nikad nisu prestale.

EU pošalje plitkoumog nacionalsocijalistu , pardon demohrićana najopskurnijeg šovinističko arijevskog tipa da brani “ugroženo” hriščanstvo i da im podari apsolutnu vlast.

Amerika stalno uvodi najalovije sankcije političarima genocidne tvorevine republike srpske . Normalno bez efekta.

Da ima dobre volje i namjere prema Bosni sve se može riješiti u pet minuta, jendim jedinim dekretom:

-Bosna primljena u članstvo EU i NATO. Kao što su primljene sve hrišćanske zemlje Evrope. izvan domicilnog EU zapada.

Ali , Bosna u svom ustrojstvu i bitku kao multietnička, multikulturalna , multireligijska zajednica cijelog korpusa ne odgovara habitusu na kojem je osnovan Vatikan , SAD i EU : na šovinističkim principima zapadne , hrišćanske religijske , kulturne i rasne tradicije .

A tu se Bosna ne uklapa. I zato je treba dijeliti i razvlačiti , ubijati, silovati i uništavati dok se dok se ne stvore uslovi razgradnju njenog multi bitka i pripajanje fašistički nastrojenim hrišćanskim susjedima , odnosno zapadu.

I oni nama mude za bubrege , a kod nas tisućljetni specijalitet bijeli bubrezi na žaru.

Zaboravljaju neinteligentni jadnici , jer gdje si na zapadu vidio duha i razuma dostojnog čovjeka , da je Bosna tisućama godina opstajala jer je ona:

Bosna zemlja Božije Milosti i u njoj u, njegovom milošću , dobrotom i pravednošću živi Bogu Jednom mili narod – Bosanci.

U trećoj poruci iz Fatime sakrivena su riječi o Bosni da se hrišćansko pučantvo ne bi okrenulo ka Bosanskom bitku.

U proročanstvu je navješteno da će Vatikan i zapad nedugo poslije 2056 slomiti Istina o uzvišenosti i svetosti Bosne . Detalji mogućih zbivanja su previše zastrašujući da bi se iznosili.

Ukratko treća poruka iz Fatime kaže : ili Bosna ili Vatikan.

Ako je Vatikan Bludnica sa sedam brijegova u vlasti zvijeri , a Bosna zemlja Božije milosti , šta mislite na čijoj strani je oravda i istina, odnosno Bog Jedini i Mudri.

Bookmark the permalink.

Komentariši