SAD 11.09.2001. – Dodaci teorijama zavjere II Dio (?)

 Iz Arhiva

 

 

teoriji-zavjere-u-prilogRezultat slika za 11.9. SAD

 

II.dio

Tornjevi blizanci (WTA) – NEW YORK  1966. – 2001.

 

U prvom djelu su ukratko oslikane neke strahota i posljedice terorističkog napada na tlu glavnog svjetskog teroriste.

Njujork – poznatiji kao jabuka je grad po ukusu mnogih.Jedan od njegovih  ukrasa su tornjevi blizanci – WTA center ( svjetski trgovački centar). Njemu posvećujemo drugi dio.

Sve je u parovima kliče priroda i nauka.

11.9.2001. dva aviona su se zabila u dva nebodera i porušila ih do temelja.

Priča o blizancima počinje 1960.godine.Međutim pravilo istinitog obavještavanja javnosti nas upozorava da se ta godina  uslovno može posmatrati začetkom tornjeva.

Gradnja najviših svjetskih zgrada je samo dio kojim se podižu spomenici u salvu zvijeri, bogatstva i profita.

Downtown  Develepment group. po uputama vlasnika David Rockfeller-a golden baby Harwarda je počela razrađivati ideju o gradnji jednog tornja koji bi bio najviša zgrade na svijetu.Ta babilonska kula bi bila svjedok slave,bogatstva i moći Rokfelerovih i njegovog mentora.

Arhitekta Minorya Masaki je imao drugu zamisao da umjesto jednog gradi dva identična tornja.Već od samog početka sve je krenulo po zlu.Kad nešto krene po zlu ono se ne prekida.Bilo je mnogo peripetija,odbijanja,protesta i protivljenja gradnji .

Brat Davida Rokfelera  Nelson  kao giverner Njujorka je stvar „progurao“ u Gradskom vijeću i 1966 g. Gradnja je mogla da počne.Neboderi su završeni 1972. g.Bili  su to najviši tornjevi na svijetu.Slijedeće godiine Spears toranj u Čikag mu je preuzeo mu je primat.

Prilikom svih gradnji ima velika količina betona koji znači profit sindikati imaju ulogu.U SAD se zna ko je vlasnik sindikata.U Njujorku i većem dijelu SAD je bila Downtown Develepoment.D.U kooperaciji sa tvrtkom Muhameda Bin Ladena vladali su građevinskim tržištima zemalja porušenih u ratu.Teoretičari zavjere tvde da su njihove građevinske firme imale udjela u pokretanju mnogih od tih ratova.

Beton se zalijeva znoju,vodom i krvlju.Bez prestanka,danju i noću.Noć je nijemi svijedok ponekad i saučesnik zlog mraka.

Zlo WTO nebodera se daljom gradnjom nastavlja .Poginulo je  6o ljudi,od toga 17 pod sumnjivim okolnostima.Kolaju priče da se izvođeči radova nisu držali specifikacija i da je zbo toga i drugih tehničkih nepravilnosti 7 članova nadzornih komisija naprasno umrla po sumnnjivim okolnostima.

Bilo je mnogo sumnjivih i kriminalnih dešavanja vezanih za gradnji nebodera.Izgrađena su dva tornja  na mjestu jednog,uz neznatno povećanje nasipnih građevinskih elemenata,lošiji materijali od specificiranih, neadekvatna stručnost izvođača radova,nestručni statistički proračuni su bili uzrok priča o nestabilnosti tornjeva.O tome se nije smjelo govoriti. D.Rokfeler je bio savršen učenik Fiorela La Gardie.Kasnije ga je prevazišao u finesama.

Moć,sredstva  i mogućnosti je uvijek imao.

Rokfeler se zvanično nije bavio politikom.Nije imao potrebe.Sve političare,sve predsjednike i vlade SAD je imao u malom đepu prsluka..I sve najznačajnije vlade i političare svijeta.Oni su bili jeftiniji,bagatela.

1993.-Teroristi (neko ko je imao nešto protiv Rokfelera -Ha!ha!ha!) su postavili kamion bombu – pun eksploziva u podrumskom prostoru građevinski najugroženije zgrade u americi.Kako ti teroristi imaju sreće,uvijek imaju pravi izvor i izbor insajdera.Eksplozija nije napravila veliku štetu !? Napravila je krater od samo pet-šest spratova u WTO 6.!? Tehnologija SAD u to vrijeme još uvijek nije pronašla nanotehnologiju koja u vrlo kratkom vremenu rastaljuje čelične nosače.Tom prilikom je poginulo 6 civila.Uprkos obezbjeđenju, kamerama,sili tajnih i javnih snaga sigurnosti počinioci su ostali nepozanti.Za samo tri nedelje šteta je sanirana i život blizanaca je mogao da se nastavi .

23.svgusta 2011.žestok zemljotres jačine 5,9 stepeni. je potresao istočnu obalu SAD izavavši velike materijalne štete i označio početak kraja blizanaca.Vlada je donijela odredbu da se ispita stabilnost svih većih zgrada u užem regionu zemljotresa.Zgrada WTO nije dobila prolaznu ocjenu jer su se znaci prethodne nestabilnosti očitavali vrlo vidljivim i netolerantnim parametrima.Kontrolor je insistirao na apokaliptičnom izvještaju i poginuo u saobraćajnoj nesreći.Njegov suradnik se još uvije vodi vodi kao nestao.Moralo se nešto hitno poduzeti jer tornjevi nisu imali vremena ni šanse za preživljavanje bez nekog radikalnog carskog reza .

Jedina mogućnost je značila njihovo kompletno rušenje.Rečeno – učinjeno!

Dva aviona se zabijaju u toranj tačno gdje treba  21 i 22 aprat.Sve Roklfelerove i savezničke institucije (Euro Beoker Grup,Cantor Fitzerald i FBI ) su imali svoje kancelarije na tim spratovima.U podrumu WTO 6. su bili trezori.

Korist :

– 3-4.000 milijardi US dol. Od osiguranje WTO zgrada

-0,7 milijardi usd ukradenih zlatni poluga

-ništenje štetnih dokaznih materijala koji su mogli prouzrokovati štetu 2.-3. milijarde USD

– pozitivni finansijski  efekat ratova vođenih u ime 11.09.2001. bilijuni usd.

Pogodite kome ove cifre najviše pogoduju?

Nama padaju na pamet:

Oil Standard,Saudi Arab co.,firme čija su sjedišta u WTO neboderima uništena,WTO,Svjetski ekonomski forum,EU,G 8,članovi Bildeberg grupe i trilateralne komisije i samoproglašeni kralj Mida.

A vama ?

Kralj Mida je dokazao da mu je tijelo i srce stvrdnuto od zlata zgrnutog na svjetskoj nesreći.

Ni sedam kupljenih ljudskih srca tu ne pomaže.Ne može izjeći ono što ga čeka.A to su paklene vrućine za vijek vijekova.I njegove pomenute saradnike takođe.

Tu nikakva militva,niti bilo čiji oprost ne pomažu.

III Dio u 18 40 h

Bookmark the permalink.

Komentariši