Pederska vlast , narko plantaže , mašine za mljevenje ljudi i BiH – uzročno posljedične veze sa genocidnom tvorevinom tzv.republikom srpskom

Evo u Bosnu i Hercegovinu , u posjetu razrokoj pijačarskoj fukari dolazi ona cvjataška pederčina pušačkih žvalja Aleksandra Vučić. Sa sobom vodi bespolnog patrijarha srpskog Porfirija.  

Kažu imaju neke tajne kontove. ma koje li to tajne kontove kad se sve zna.

Napriliku ‘vakO.

U stbiji godinama vlada pederska vlast:

Predsjednica Alaksandra Vučić najveća gospođica na balkanu.

Premijer ostavljena i ucvijeljene , jalova i sprčena tribadija Ana Brnabić-

Ministri loknica Ivica Dačić kofrćavi peder i hadumski biseksualac Aleksandar Vulin.

Što bi narod reko kazna srspskom narodu. Hoćete vi ubijati, klati i silovati evo vam pederi na vlasti da vas oni i njihov pederski rod kolju .siluju i ubijaju.

Jovajica je jedna od narkomanskih oaza aktuelnih vlasti, odakle se plasira stvarni opijum za mase . U paklu droge pučanstvo je obamrlo i ne reaguje na spregu kriminala i vlasti u organizaciji pederske vlastele.

O Belivuk & dva Aleksandra Co. kućama strave, klaonicama, mučenjima, likvidacijama, i ljudskom mesu mljevenom u ćevape , više niko i negovori. E te scena najbrutalnijih mafijaškh zločina na ovim prostorima se preko institucionalnih medija zataškava državni vrh.

O Dodikovom i Lukačevom narko ubistvenom kartelu je deplasirano govoriti.Mladi David Dragićević , biznismen Slaviša Krunić , bankar Gavrilo Bobar , biznismen Slobodan Pavlović su samo neke od žratav Dodikovog zločinačkog režima.

E sada se postavlja pitanje : Čemu tajnost u susretu osvjedočenih kriminalaca i ubica ?

Razmišljanja su nategnuta i različita.

-Šuruju protiv integriteta Bosne . Sasvim evidentno jer na toj naučno fantastičnoj premisi opstaju na vlasti.

-Koordinacija u vezi saradnje narko kartela i prometa droge na prostorima Zapadnog Balkana i Evrope glede provaljenih veza putem aplikacije Sky.

-Usklađivanje , proširivanje i jačanje dalje saradnje sa vlastelom iz Hrvatske ( susreti Plenković . Brnabić i Milovanović – Dodik ) s apozicija fašističke četničke velikosrpske i ustaško velikohrvatske ideologije.

-Saradnja na jačanju i povezivanju jačanje autokratski sistema neograničene vlasti …

U svojoj maloumnosti oni pokušavaju nekog prevariti i zastrašiti. Ma idite boni pa se liječite. širom svijeta su pune ludare za mentalne bolesnike , zločince i ubice , ako se prije toga ne dese kazneni kazamati.

Bookmark the permalink.

Komentariši