Slavopjev Dodiku – Kako te nije sramota krmak jedan debeli???

Uvijek aktuelno

U pomen Miloradu Dodiku razrookoj pijačarskoj fukari , odnosno mi mu  parastos*iramo .

Zaslužio je . Što jes’ , onda jes’ !

Dan za danom  – Serijal naših zapisa iskantanih tokom godina.

Iz Arhiva

BY ONI NAMA, MI NJIMA

Prenosimo bez redakcije i premišljanja:

PISMO BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA KOJE JE POTRESLO RS: PA, KAKO TE NIJE SRAMOTA, KRMAK JEDAN DEBELI?!

Portalu Freshpress.info javio se Slobodan Savić sa molbom da objave njegovo otvoreno pismo Miloradu Dodiku predsjedniku RS koje, a mi ga prenosimo u potpunosti bez ispravke.

Gospodine predsjedniče zovem se Slobodan i imam 55 godina. Bio sam vojnik vojske RS i danas nemam hljeba da jedem. Obišao sam skoro sva ratišta po BiH i kao mlad momak mislio da služim svojoj zemlji a sada vidim da smo svi mi borci služili samo vašem interesu predsjedniče. Evo 25 godina čekam bilo šta od vlade ili države jer sam ranjen kod Doboja, a i PTSP imam.

Čekam i ništa da dočekam i sam sebi kažem koja sam konjina bio što nisam otišao negdje vani i pustio vas da se koljete. Predsjedniče ovamo u medijima izjavljujete kako ste vi zaštitnik našeg naroda i Republike Srpske a ustvari vi ste samo jedan obični kriminalac.

Da kriminalac ne bojim se ni vas ni vaših dželata koje šaljete ljudima da ih ušutkate neka dođu da im pokažem ko sam. Pokrali ste sve skupa sa Izetbegovićem i Čovićem a mi obični narod gladujemo i gledamo svoju djecu kako gladna u školu idu..

Kako te nije sramota krmak jedan debeli??? Vidiš koliki si zato jer imaš sve jer živiš na našoj grbači.

Nadam se da će uskoro doći tvoj kraj i da će te Evropa ili Amerika skinuti sa te pozicije pa ti oduzeti sve vile i stanove koje si kupio našim parama. Znaj jedno predsjedniče kada pukne u narodu niko nas neće zaustaviti, a onda ste svi najebali. Ne mogu dalje da pišem nemogu jer ću napravit neko sranje bez veze..

Bilo je to otvoreno pismo predsjedniku RS Miloradu Dodiku.

Bookmark the permalink.

Komentariši