Urokani Milanović po običaju pati od kokainskih deluzija





“Rat u Bosni ? Oni mogu pucati samo iz zraćnica.”

Milanoviću Zorane m bijedo od čovjeka i arkomanska šugo i fukaro : pusti više Bosnu na miru.

Kada je krenuo , u Hagu osuđeni združeni ustaško – četnički zločinački poduhvat u podjeli Bosne i pokolja njenog stanovništva nismo imali ni zračnica. Da smo ih imali za godinu dana bi sva pogan bila bačena preko Save i Drine vječno pijanom Franceku i genetskom samoubici Slobi u zagrljaj. Tamo gdje pripadaju , govna sa govnima .

Ali imali smo bijele bubrege na kojima su nam i slonovi zavidjeli . I pameti . Držali smo se Potemkinove strategije igranja sa percepcijom umišljenih glupaka i retarda .

Rovovima i ratištima smo mraširali sa mnogobrojnim sulunarima umjesto osa i zolja. Marširali smo sa kalašnjikovima od iverice. Karabitušama smo imitirali topovske udare. U kombinaciji sa maketama tenkova ( vrlo vjerne kartonske imitacije ) karabituše su djelovale kao tenkovska bojna . Zvonima sa crkvenih tornjeva smo najavljivali ofanzive. Ali , zlu ne trebalo u džepovima smo nosili čuvene bosanske čakije.

Nismo imali ni dovoljno benzina za Molotovljeve koktele. Demokratski svijet , EU i UN uveli sankcije za uvoz / kupovinu oružja , nenaoružanom , nevinom i za klanje i nestajanje predviđenom narodu , a monstrumi nam zapriječili granice sa svih strana.

Bez hrane , bez oružja , bez pomoći jedan nevini narod je bio osuđen na nestajanje.

GA opet , gupi agresorski , monstrumski zločinci su punili gaće od naših podvala , našeg “naoružanja” i nednaravne hrabrosti i bježali sa ratišta kao đavo od ikona obješenih na drveta.

Ali jok , ne moš ti narkomanu i nečovjeku dokazati da svoje podrumaške frustracije i bježanja , od domoljublja u vlastitoj zemlji , neće nikad izliječiti udarajući po Bosni zemlji Božije milosti. I nikad neće shvatiti zašto Bosna eonima opstaje untoč tisuća krstaških ratova , kojim su antiuhristi bludnice sa sedam brežuljaka htjeli da je nestanu.

Nikad nisu shvatali da nas je Bog milostivi , uvijek i bezrezervno pomagao sa desetinama , stotinama tisuća anđela koji su naše neprijatelje bili po rukama i šijama. Jer Bosna je zemlja Božije milosti i, a njeno pučanstvo su Bogumili , vjerni podanici koji se iskreno predaju Bogu Jedinom.

Za urokanu protuhu imamo samo jedan dobronamjeran savjet:

-Rošavi i otužni kompleksašu , okani se ti Bosne i ćoravog posla. Posveti se svome domu i obitelji. Pruži pomoć unesrećenim i potrebitim . Puna ti kuća recedivista , a ti ćorke na Nebo pucaš.

Bookmark the permalink.

Komentariši