In Memoriam Genocidnoj tvorevini „republici srpskoj“

Uvijek aktuelno

U pomen Miloradu Dodiku razrookoj pijačarskoj fukari , odnosno mi mu  parastos*iramo .

Zaslužio je . Što jes’ , onda jes’ !

Dan za danom  – Serijal naših zapisa iskantanih tokom godina.

Iz Arhiva

BY ADMIN7. AVGUSTA 2021.ONI NAMA, MI NJIMA

Najvjerovatnije Dodik je  zakucao  jedan od posljednjih eksera u mrtvački kovčeg   genocisdne tvorevine republike srpske.

Da li je ruski ministar vanjskih poslova Sergey Lavrov pomogao Miloradu Dodiku da dođe do inkriminisanih detalja o vođama opozicije i da im stegne dušnik oliti bijele bubrege?

Svakako jeste?


Poslao mu je najmoderniju opremu za prisluškivanje koja može snimiti i zvuk pi dima.

Komitet državne bezbednosti ili KGB Rusije hara Bosnom i Hercegovinom i skuplja podatke radi pritisaka, ucjena,manipulacija…

I proslijeđuje ih fukari.

No ,to nije bitno.

Monstruozna ,razrooka pijačarka fukara i spodoba Milorad Dodik pokušava spasiti glavu,(koju   ne može spasiti sve da mu je sv.Ilija kum) povlačeći u glib sve one koji su mu se zamjerilii koji godinama upiru preste na njegovo mafijaško SNSD i šire okruženje;na kriminal i pljačku vlastitog naroda neslućenih razmjera.

Zar je ijednom monstrumu ,eventualnom budućem (samo)ubici stalo do bilo koga o čega , pa čak i do vlastitog naroda.

Smrad ne želi da  potone a da ne izazove  nemire i potrese  pa makar to iziskivalo novo , uzaludno i tragično prolijevanje nevine krvi.

Međutim imaju dva krupna previda koja razroka pijačarska fukara i njegovi uvlakači ne vide i ne razumiju.

Ne shvataju da je Bosna ztemlja Božije milosti i da joj se ništa ne može desiti ,dok u njoj ima Njegovih dobrih ljudi Bosanaca.

Neka  se samo malo osvrnu oko sebe i zapitaju :

-Gdje su završili svi neprijatelji,djelitelji  i mrzitelji Bosne i Hercegovine?

Svi su pod ledinom, ili umrli ( umiru) naprasno i u teškim mukama, kukavički i sramno ubijajući se  . postaju žigosani i osuđeni ratni zločinci,    sa dugogodišnjim ili doživotnim boravkom u kazamatima , u kojima služe svjetski zločinački šljam ,koji su ipak nevinsšca u odnosu na balkanske   umobolnoke i kasapine.

Genocidna tvoreviina je na rubu ekonomske i moralne propasti.

Bez usvojenog buđeta na nivou Bosne i Hercegovine  će vrlo brzo narod gladovati, a genocidna tvorevina neminovno propasti

Međunarodna zajednica može zavrnuti  sve kreditne aražmane i ostale beneficijei poticajna sredstva namjenjena za razvoj BiH proistekla iz Dejtojnskog sporazumai sredstva zemalji koja je na putu na putu ka EU.

I na kraju , šta misle dokle će Zapad trpiti vještačku genocidnu tvorevinu koja pravi smutnju miru na krvavom Balkanu i koja uz to negira genocid i veliča i slavi tvorce genocida,vraćajući se najcrnjem fašizmu koji je u suprotnosti sa proklamiranim demokratskim EU nazorima.

Nadrogirana razrooka pijačarska fukara je svakako izgubila kompas.

Prema nepouzdanim i nepotvrđenim informacijama očevidaca  umobolnik je  htio naskočiti na ženu blisku potčinjenom Draganu Lukaču,ali su ga  impotencija i Lukačeva šaka spriječili u tome.

A opet neki tvrde da je to bio nesporazum oko nekog narkomanskog dila koji vodi od termoeletrane Gacko.

Nismo nazočili , nismo svjedoci i ne možemo ništa sa sigurnošću tvrditi,

No gdje ima vatre…

Šta dalje?

Ono što želi EZ i Zapad.

Ako žele novi krvavi rat na Balkanu imaće ga.

Ako žele nedefinisano trusno tlo koje će uvijek biti meta za potkusurivanje i niove tragedije i to će imati.

Ako žele mir strpaće Milorada Dodik i Aleksandra Vućića u zatvor zajedno sa pajdašima Veljom Nevoljom i drugim mesarima bivšim, sadašnjim i potonjim.za vjeke vjekova,baš  kao i njihove uzore/“heroje“ Karadžića i Mladića.

U svakom sliučaju insistiranje na raspadu Bosne im neće dobro donijeti.

Oni će nestati prije nego vide zlo koje priželjkuju Bosni i Hercegovini.

Septembar je dan kada ućenici i magarci počinju sa školom.

Vjerujte ovi sljedbenici  monstruma,sve sami pederi, kukavice,bagra,lopovi, pljačkaši i fukara će do septembra spustiti svoje noseve do zemlje i pokorno ,pognute glave se vratiti u okrilje EU zajednice

Ili to ili nestanak genocidne tvorevine „repiblike srpske“.

Bookmark the permalink.

Komentariši