Pobješnjela histerija zapadne “demokratije”

DA LI SMETE DA IZGLEDATE KAO DA VAM JE ZABAVNO? Kraljica Elizabeta opustila  atmosferu na G7 duhovitim pitanjem Džonsonu VIDEO

Rat u Ukrajini je doveo do sveopće histerične , ratnohuškačke vojne i ekonomske propagande zemalja i neviđenih sankcija “zapadne demokratije” protiv Rusije.

Međutim činjenice govore malo drugačije.Ta histerija stare , izlapjele ofucane i sifilističke prostitutke prema Rusiji traje više od dva stoljeća.

Ovo je tek samo jedan u izu imperijalističkih sukoba Istoka i Zapada za dominaciju na svjetskom ( globalnom ) nivou.

Prvi veliki i sveopći rat “demokratskog” zapada protiv Rusije je započeo Napoleonovaom invazijom na Rusiju 1812. godine. Nije uspio jer se u Domovinskom ratu sav narod digao protiv agresora , ujedninjnih europljana.

Krvavi Krimski rat 1853. – 1856., vodio se između Ruskog Carstva i alijanse koju su tvorili; Velika Britanija, Drugo Francusko Carstvo, Osmansko Carstvo i Kraljevina Sardinija. 

Nakon Oktobarske revolucije, kada je okončano Rusko carstvo , Rusija je subverzivnim djelovanjem zapada izgubila veliki dio svoje zapadne granice, na kojima su stvorene su nove države: Finska, Estonija, Latvija,  Litva i Poljska.

Od 1917 godine stvoren je jedinstven fronte “demokratskog zapada” sa ciljem uništenje Svojetske Zemlje stvorene na tekovinama ruskog carstva.

Rat Zapada protiv SSSR / Rusije nije nikad prestajao. i kulminirao je raspadom SSSR  19. siječnja 1990. do 31. prosinca 1991.., Kada su Gorbačov i Jelcin prodali/izdali Sovjetski savez i Varšavski pakt.

Varšavski pakt se raspao , a mnoge od sovjetskih socijalističkih republika iskoristile su ove slabosti i proglasile svoju neovisnost.

Činilo se da je došlo do prestanka postojanja hladnog rata. 

Međutim njihovui puleni Jelcin i Gorbačov su doveli na vlast pljačkaške kriminalne elite , tzv. oligarhe koji su u sprezi sa organizovanim kriminalom preuzeli vlast u svim bivšim sovjetskim republikama, napose u Rusiji.

Eksplicitno: SAD i Zapadne zemlje su omogućili uzdizanja Putina i njegove kriminalne oligarhije do granica kada su se počelo stvarati fašističko – nacističke ambicije “obnove velikog ruskog carstva”.

Sada Zapad kuša juhu koju je sam zakuhao. Sve će zaplatiti jadni ukrajinski i ruski narod. Njihovi oligarhi će iz rata aisplivati još bogatiji i nemilosrdniji.

Nakon više od dva vijeka ratova i proganjanja Ruskog carstva na svim frontovima , potrošeni Zapad nije naučio lekciju.

Rusija je jedina zemlja na svijetu koja može sama sebe odhraniti i ne zavisiti od drugih. Njena prirodna biogatstva su neizmjerna i skoro netaknuta.

Uvedene ankcije će pogoditi Rusiju , ali daleko manje nego Zapad. Sankcije su kao bumerang.

Rusi će se ekonomski i privredno konsolidovati vrlo brzo jer ne zavise toliko od Zapada , koliko ovaj od njih.

Već sada je Zapad ušao u inflacije, nestabilnosti na tržištu , nedostatku energenata koji vodi u recesiju.

Zapadni prirodni resurusi su istrošeni . Zato im trebaju ratovi da bi iz porobljenih zemalja crpila ono što im nedostaje

Fašizam nikad ne miruje. Demokratski model na Zapadu je u svojoj biti imperijalistički i fašistički neosnovano uvjeren u svoju bjelačku , rasnu , religijsku i duhovnu supremaciju.. Nećemo ići u daleku prošlost i krvavu kolonizaciju Juga i Istoka. Ako pogledamo dešavanja tokom dvadesetog vijeka na globalnom nivou primjetićemo da je “Demokratski Zapad ” pokretač svih krvavih agresorskih , porobljivačkih , kolonizatorskih , terorističkih ratova na globalnom nivou.

I sada globalni fašizam dovodi svijet na rub nuklearnog uništenje. Taj fašizam ne interesuju ni vlastiti narodi. Svaki rat je veliki biznis u kojem uvijek profitiraju oni koji su na vlasti ; fašisti i cionisti .

Pustite laži i ne eprosipajte nam bijele bubrege za bubrege. Nema neonacizma i povampirenog fašizma. Ima samo stalno prisutnog nacizma i fašizma , zlo koje pokušava da porobi i okuje ovu planetu.

Naravoučenije:

Nikad ne nasjedajte propagandi moćnika i “demokrata” jer će te biti dovedeni u stanje rata i pustoši. Palestina,.Irak, Iran , Jemen, Sirija , Libija, Azija ,Afrika, Sjeverna , Južna i Srednja Amerika , Oceanija , Irska, Jugoslavija , Bosna i Hercegovina , Ukrajina…

Milijarde mrtvih u ime “bijele demokratije” .

I dalje vas porobljavaju: NATO i EU savezom, a vi mislite da ulazite u demokratski krug.

Nude vam beskorisnu i bespolnu UN , ekologiju i zdravu genetski modificiranu hranu van pameti ,nakazni homoseksualizam bez granica, paganstvo i poganstvo, kule u oblacima . Nude vam vlastito zlo od kojeg su nastali i koje njima vlada.

Vi zapavo ulazite u Danteov deveti krug pakla. *

Mislite svojom glavom, jer stvarno stanje i činjenice nisu onakve kako vam ih prezentiraju. Dapače!

  • Deveti krug pakla po Danteu

Svi grešnici su zamrznuti u ledu i manje ili više nepomični. Oni su izdali porodicu, državu, domaćine (zakon gostoprimstva) i Boga. U njihovom hladnom i okamenjenom srcu nije bilo plemenitosti i ljubavi. Zato njihova kazna podrazumeva nepokretnost…

Bookmark the permalink.

Komentariši