Dirigovani “blam ” svjetskih medija

Iz Arhiva

 ADMIN17. SEPTEMBRA 2017.ONI NAMA, MI NJIMA

**

Princ Harry/James Hewitt - undefined

Rezultat slika za Princ Charles

Rezultat slika za Princeza dijana

Jedan od Putinovih dokaza.On pozdano zna ime i prezime agenta MI 6 koji upućuje prijetnju princezi Diani i njenom mužu Dodi Al Fajedu**)

 

Sramotno!

 Decenijama se , periodično plasira vrlo sumorna i izuetno neprihvatljiva  konstrukcija kojom se nastoji upraljati ličnost i život , časne mlade žene  Diane, princeza od Walesa ili Lady Di .

 Po tim nebuloznim  i prljavim navodima  princu Hariju ( princezin mlađi sin ) se natura očinstvo  Đejmsa Hjuita (James Hewitt) , kraljevski konjušar.   Ako su se kraljice Viktorija i njen konjušar i sluga Braun  takarili ,  ne mora značiti da su sve krlajice i princeze iste.

 Dokaz je ‘kao’ upadljiva sličnost.

 Ni nalik.

 

Mi dodajemo dokaz još upadljivije sličnosti prinčevog oca Čarlsa i normalno , sličnost sa majkom i bratom. Nije neumjesno vratiti sličnost generaciju unazad.

 

I čudni su i bljutavi ti  jevrejski mediji.

 Blate čednost, a promoviraju laž i bijedu.

 

I nikako  ne rade  svoj posao : objektuvno informisanje javnosti.

 Direktive moćnika i cionističkih vlasnika svjetskih mediia.

 

Zar misle da je narod naivan i da će da provjeruje da u svijetu uznapredovane genetike truka i genocidna britanska kruna nije provjerila DNK svi svojih potomaka. Jedno ubistvo manje ili više kruni nikad nije smetalo. Da je tvrdnjabila  istinita princ Hari bi do sada hiljadu puta bio ekspresno pometen sa ovog svijeta. 

Zer misle da je narod naivan i da će da provjeruje da u svijetu uznapredovane genetike truka i genocidna britanska kruna nije provjerila DNK svi svojih potomaka. Jedno ubistvo manje ili više kruni nikad nije smetala. Da je tvrdnja bila  istinita princ Hari bi do sada hiljadu puta bio ekspresno pometen sa ovog svijeta.

 1.Septembra / Rujna 2017.  tijekom svečanog ručka u Kremlju ruski predsjednik Putin je optužio kraljicu Elizabetu, princa Philipa i princa Charlesa, da su organizirali ubojstvo princeze Diane preko agenata MI6 u Parizu. Postoji nepobitan dokaz da kraljevska obitelj ima uprljane ruke.

Tokom neslužbenog govora, Putin koji je obečao da će uništiti iluminate, je izjavio prisutnim zvanicama i novinarima:

“Diana je imala tajne informacije koje nisu smjele izaći na vidjelo i bila je trn u oku korumpiranog Britanskog kraljevstva.”

 Dodavši:

”A sada prijatelji, znam istinu i spreman sam je podjeliti svijetu. Osoba koja sjedi u Buckinghamskoj palači nije neki nevini, naborani klaun. Ona je utjelovljenje zla. Cijela kraljevska familija treba biti ukinuta.”

 

Putin je takav kakav je. Ali nije  plaćenik i šarlatan   kao Trump ;i ako  izjavi nešto ,što nema veze sa stanjem u Rusiji ,  treba mu vjerovati

 

 

 

Simptomatično j kako mediji nisu uopšte posvetili pažnju ovoj kategoričnoj Putinovoj tvrdnji .

 

 

 

**

 

Dobri poznavaoci Islama tvrde da su Fajed i princeza Dijana , zbog njene trudnoće morali biti u braku.

 

Na to se nadovezeuje tvrdnja da je Princeza primila Islam i da su to trebali objaviti tokom boravka u

 

Parizu, i obaviti “zvanično” vjenčanje za javnost. Uostalom , nije li Pariz Grad mladenaca?!

 

 

 

Šta mislite kome te novosti nisu odgovarale?

Bookmark the permalink.

Komentariši