Bula prokletstva Vatikanu , EU , demokršćanima i Šmitu

Otvorena bula prokletstva , ferman ili katil fetva vatikanu , EU , demokrišćanima , nacionalsocijalistima , Kršćaninu ( * ) Šmitu (**) , odnosno Kristijanu Kovaču zla : fukari , bijedi i oličenju zapadne ” demokratije ” .

Vatikan i kršćanstvo su uvijek bili sinonim sve svjetskog zla. Na postojanje Bosne se kroz vijekove nadvijao ubistveni krstaški mač Vatikana i inkvizicije . Papa Benedikt XVI. je kao kardinal  Joseph Alois Ratzinger izjavio da Bosna nikad neće biti primljena u EU.

Uvodni , prvi član Ustava EU ( Evropske unije ) to garantuje.

-Eu će biti osnovana na vrijednostima hrišćanske crkve i zajednice.

Dakle ovim članom se iskljućuje mogućnost članstva zemljama koje nisu većinski hrišćanske.

Domohrišćani su lažni demokrati. Oni su samo naličje Hitlerove Nacional soscijalističke partije.Nikad demokratije nije bilo u hrišćana. Pogledajte historiju hrišćanstva. Čak i u takozvanim demokratskim vremenima u demohrišćanskim strankama unaprijed je određeni koncepti arijevske i hrišćanske pripadnosti članstva i djelovanja. A znamo kako se širi fašistički radikalizam u zemljama EU. Preko demohrišćanske i nacionalsocijalističke ideologije. I onda se sile zla na nevinim pučanstvom širom svijeta vrlo odlučno manifestuju u ubijanju i uništavanju svega što nije hrišćansko i arijevsko nacional socijalističko .

I tako dođosmo da pitanja prijem Bosne u EU .

To pitanje na Zapadu ne postoji . Pitanje Bosne su odavno riješili Vatikan , Papa Bendedikt XVI , Ustav EU i nacional socijalističko demokrišćanstvo . Jasno i glasno :

-Nema članstva za Bosnu i Hercegovinu u EU dok se Bosanci ne asimiliraju u hrišćanske tekovine. Bilo ratovima i nestajanjem , bilo neizvršavanje demohrišćanskih uslova za prijem u EU.

Vi ste Krišćanine Šmit , EU i Vatikan gomila pagana . A vi lično licemjerni i podmukli krišćanski kovać zla , poslani da obezbjedite supremaciju hrišćanstva u BiH

Prema popisu stanovništva iz 2013. godine Hrvati sa brojem od 544.780 stanovnika čine 15,4% od ukupnog broja stanovnika Bosne i Hercegovine.Danas je taj postotak i manji !

Vi ste po uputama svojih nalogodavaca, svojim nacistićkim metodama dali bosanskohercegovačkim katolicima dali sudioništvo u minimum 51 % vlasti u Federaciji BiH i 33,34% vlasti na nivou BiH. Svoj zadatak ste zapečatili i ispunili jasnim i konkretnim zakonskim odredbama .

Genocidnu tvorevinu republiku srpsku nista dirali , osim providnom simbolikom . jer je vama , OHR i EU potreban permanentni kočničar napretka implementacije uslova za prijem Bosne u EU , koji je već unaprijed unisono odbijen i zacementiran.

Odluke o negiranju Genocida U Srebrenici i odluke da poništi zaključke Narodne skupštine Republike Srpske koji se odnose na izbacivanje odluka visokog predstavnika iz Službenog glasnika i odluke Ustavnog suda Bosne i Hercegovine na teritorije Republike Srpske su samo šuplja , vrlo providne sprdačine za malu djecu ili po vašem i EU rezonu , za bh urođenike . Vaše bljak odluke za povraćanje , mogu samo pojačati tenzije u BiH. To im je osnovna svrha i glavni cilj.

Vi ste , Krišćanine Kovaču , zli kepecu sa podmuklim svinjskim okicama , provođenje prepustili zakonodavnom pravnim institucijama BiH .

Kojeg li licemjerja!

Dodik i Skupština RS eksplicitno negiraju najviše Zakonodavno – ustavotvorno tijelo u BiH Ustavni sud , a vi bi da se njemu podređeni dijelovi sudstva i zakonodavstva bore sa opakom , genocidnom , fašističkom nemani koju ste vi i vaši narodbodavci osnovali , postavili i jačali.

Autor ovih redova nema nimalo sumnje u podmukle igre i planove demo Kristijana ( Kršćanina) Šmita , OHR , EU i Vatikana , kovače zla u Bosni , na Balkanskim i svjetskim prostorima.

I ne možete nam zamazati oči. Fukaru , zlo ,krstaše , bijednike i pagane odmah prepoznamo. Mi nemamo oružje i ne ubijamo, ali kao pravovjernici i pravednici imamo Najmoćnijeg Saveznika.

I zbog vašeg genocidnog delenja bacamo na vas , đavolje sluge , najžešću , uništavajuću inkvizicijsku bulu prokletstva i katil ferman paklene vatre za vijeke vjekova.

Mi se samo Boga Jedinog , Pravednog i Istinitog bojimo, jer Bosna je zemlja Božije milosti.

*Kristijan jednako krišćanin

** Šmit jednako kovač.

Bookmark the permalink.

Komentariši