Iz sata u sat – Holandski veterani tuže državu zbog Srebrenice

 

Rezultat slika za Srebrenica 

Srebrenica – Dva fotosa na čast i slavu  Vatikana, Zapada, UN  i Holandskog bataljona

 

Holandski veterani tuže državu zbog Srebrenice-

 

Reč je o 12 holandskih veterana koji su bili deo UN-ovih mirovnih snaga i zadatak im je bio da štitite enklavu od napredovanja, kako se navodi, pripadnika Vojske Republike Srpske koje je rezultiralo teškim zločinima

Bivši holandski UN-ovi mirovnjaci tuže svoju državu zbog štete koja im je, kako smatraju, nanešena razmeštajem u Srebrenici pre više od 20 godina.

Advokati holandskih veterana su za holandsku novinsku agenciju ANP rekli da su oni tamo poslati “nemoguću misiju”.

Reč je o 12 holandskih veterana koji su bili deo UN-ovih mirovnih snaga i zadatak im je bio da štitite enklavu od napredovanja, kako se navodi, pripadnika Vojske Republike Srpske koje je rezultiralo teškim zločinima.

Tvrde takođe da holandski mirovnjaci nisu dovoljno obeštećeni za “psihološku i financijsku štetu koja im je nanesena”, prenela je Hina.

(Izvor : Telegraf.rs / Tanjug)

 

****

Komantar

 

Morbidan je i vrlo truo  taj monstruozni  Zapad.

Zato nas nikad novim , čudovišnijim zamislima ne može iznenaditi.

Četiri su godine u debelom hladu uživali tih dvanaest bijednika ( ne znamo kako  drugačije da ih nazovemo) , zajedno sa svojim kompanjonima iz bataljona i primali veliku nadoknadu sa grbače    jednog   “naroda koji je trebao nestati” po naumu Vatikana i zapada, a u sprezi sa henocidnim tvorevinama,  sa istoka Srbije , sa zapada Hrvatske.

I kada je balkanski kasapin , i kada su  nemani , čudovišta, manijaci i zle horde srbalja od grmalja i SANU akademije pobila 12 00o Bižijih miljenika, ti bjednici , te kukavice i izrodi nisu prstom mrdnuli da spriječe masakr i genocid  nevinih i golorukih ljudi.

Morbidni zapadni um može svašta zaboraviti jer u njemu ljudskosti nema još od Rima starog.

Ali zaboraviti ono juče što se desilo , ono kad su neljudi i zombiji bili to Holandezima i njihovom bataljonu ,Nebo nikad neće oprostiti i vrlo topli, vreli ima doček sprema.

 

 

 

Bookmark the permalink.

Komentariši