Medvedov Obami – Recite istinu!

Moskva Vašingtonu: Recite istinu!

„Kosmički” zupčanik iz Vladivostoka

 

Treće oko / Piše Dragoslav Marković

 

Rusija, tačnije njen premijer Dmitri Medvedev je na nedavnom petodnevnom godišnjem Svetskom ekonomskom forumu u švajcarskom alpskom centru Davosu upozorila američkog predsednika Baraka Obamu „da je došao trenutak da svet sazna istinu o vanzemaljcima”. Ukoliko SAD ne saopšte sve što znaju o njima i njihovom boravku na Zemlji, rekao je, Kremlj će to morati da učini!

To upozorenje su u potpunosti ignorisali svetski mediji. Ostalo je skriveno od javnosti da je jedna od tema na ovogodišnjem takozvanom ekonomskom skupu u Davosu najmoćnijih zemalja sveta (najmanje 50 šefova država ili vlada, biznismena i stručnjaka), osim svetske ekonomske krize bio i – takozvani X faktor u prirodi. Drugim rečima, trebalo je da se razgovara i razotkrije „postojanje vanzemaljaca na našoj planeti”. U dnevnom redu ovogodišnjeg foruma u Davosu, koji je objavljen znatno pre njegovog početka 23. januara, organizatori su zapisali da bi oko 2500 učesnika „trebalo da se pozabave i postojanjem života i širom svemira koji može, pa i psihološki, da utiče na ljudski život i sistem vrednosti i verovanja…”

Deo zapadnoevropskih medija koji su (sporadično) izvestili o zahtevu ruskog premijera jednoglasno je ocenio njegove reči – kao šalu.

Međutim, stručnjaci podsećaju da je čak i Vatikan 2009. godine saopštio da je „spreman da prizna da postoje vanzemaljci…” Uz to, bivši savetnik u američkom Pentagonu Timoti Gud izjavio je februara 2012. da se „nekadašnji američki predsednik Dvajt Ajzenhauer najmanje tri puta tajno sastao sa vanzemaljcima koji su prispeli na Zemlju i potpisao sa njima „pakt o čuvanju tajne njihovog prisustva na našoj planeti”.

Proteklih godina sporadično su se pojavljivali dokazi o postojanju vanzemaljaca na našoj planeti, ali i formi razvijenog života u svemiru. Sve je to ignorisano. Najnoviji dokazi su nedavno tvrđenje britanskih i naučnika iz Sri Lanke da su pronašli na tlu ove zemlje meteorite u kojima su bili fosilni ostaci algi iz svemira, a Evropska svemirska agencija je nedavno saopštila da je na površini Marsa pronađeno, za sada, najmanje 1000 isušenih korita nekadašnjih reka. A onda je naučnu i širu javnost pre nekoliko dana dodatno uzdrmala vest iz ruskog grada Vladivostoka da je u komadu kamenog uglja pronađen metalni zupčanik star najmanje 300 miliona godina…

Ruski mediji su javili da je žitelj Vladivostoka, izvesni Dmitrij, kupio neutvrđenu količinu kamenog uglja da bi se ogrejao tokom zime. U toj gomili dobio je i neobičan poklon: najverovatnije delić vanzemaljske letelice koja je u fosilizovanim ostacima nekadašenjeg rastinja na Zemlji boravila najmanje 300 miliona godina!

Samo zahvaljujući tome što je Dmitrij bio pažljiviji nego većina onih koji se u Rusiji greju na ugalj, imamo danas neobične i neobjašnjive nalaze (ili dokaze) boravka vanzemaljaca na Zemlji. Na jednom komadu uglja, pišu ruski mediji, koji je taman hteo da baci u vatru, Dmitrij je ugledao čudne zareze. Razbio je komad uglja i ugledao nešto što je, očigledno, bilo „ubačeno”. Pozvao je telefonom poznatog ruskog istraživača prirodnih anomalija, biologa po obrazovanju Valerija Dvužiljnog.

Dmitrij i stručnjak su razbili komad uglja i iz njega izvukli predmet dugačak oko 7 santimetara. U prvom trenutku biolog je pomislio da je reč o okamenjenoj grani nekog praistorijskog rastinja ili komadiću kristala minerala. Međutim, posle uklanjanja sloja uglja sa predmeta, ukazao se metal srebrnaste boje! Utvrdili su da nije bio namagnetisan i bio je veoma lak i mekan. Izvukavši „predmet” iz uglja, Dvužiljni je bio zapanjen: bio je nazubljen kao i današnji zupčanici – zubac, pauza, zubac, pauza, zubac… Ukupno 6 „koraka”. Prva pomisao mu je bila da je napravljen nečijom vrlo „razvijenom” rukom i da je prema današnjim merilima bio deo nekog uređaja – mikroskopa ili nekakvih tehničkih ili radioelektronskih uređaja.

Ispitivanjima je utvrđeno da je pošiljka tog kamenog uglja dopremljena u Vladivostok iz ugljenokopa iz Hakasije i da je to ležište staro najmanje 300 miliona godina. Dalje analize su utvrdile da je „predmet” napravljen od gotovo čistog aluminijuma i da u sebi sadrži samo 2-4 odsto magnezijuma. Što bi se reklo, predmet je bio gotovo stoprocentno od aluminijuma. To otkriće, kažu, izazvalo je dodatno iznenađenje naučnika, jer današnje čovečanstvo ne koristi tako čist aluminijum i uvek ga koristi u legurama s raznim drugim metalima ili mineralima. Naučnike je posebno iznenadilo što je u predmetu, u leguri, pronađeno, zavisno od njegovih delova, od 28 do 75 odsto ugljovodonika!

Dvužiljni kaže da to, jednostavno, nije moguće: ugljenik je mogao, teoretski, da „dospe” u predmet samo pomoću nama nepoznatih tehnologija, jer pritisak na Zemlji za njegovo „prodiranje” u aluminijum u to vreme nije postojao (ali i sada ne postoji)! To je potvrdio i naučni saradnik instituta za nuklearnu fiziku Univerziteta u Sankt Peterburgu Igor Okunjev: – Ovako velika koncentracija ugljovodonika je krajnje čudna i smatram da je taj aluminijum – vanzemaljskog porekla…

Poznavaoci smatraju da je, samo za neobaveštene, iznenadno insistiranje Rusije da SAD, ili zajedno, priznaju postojanje vanzemaljaca – kako u svemiru, tako i na Zemlji direktna posledica nedavne nesmotrene izjave ruskog premijera Medvedeva, kada je on prvi put nagovestio da su vanzemaljci među nama na redovnom susretu na kraju godine sa novinarima u moskovskom Kremlju 7. decembra prošle godine (o čemu smo već pisali). Posle niza pitanja Medvedev je nastavio da odgovara novinarima, verujući da su mikrofoni isključeni. Upravo u tom trenutku neko od prisutnih ga je upitao „da li je predsednik Rusije Putin, stupajući na dužnost i kada je dobio čuvenu aktn-tašnu kojom može da aktivira dejstvo ruskog nuklearnog arsenala – dobio i tajne dosijee o prisustvu vanzemaljaca na Zemlji” ?

 

„Proizvodi” vanzemaljaca

 

Do sada, najstariji dokaz o postojanju predmeta na Zemlji koji nisu izradile ljudske ruke otkriven je 1851. godine u američkoj državi Masačusets prilikom miniranju u jednom rudniku. Pronađena je vaza, načinjena od legure srebra i cinka, sa neverovatnom inkrustacijom u obliku vinove loze na površini. Zapanjujuće je bilo da je njena starost bila procenjena na 534 miliona godina.

I Vladimir Dvužiljni je još pre nekoliko godina, istražujući nalaze iz probnih bušotina za temelje mosta koji je trebalo da spoji kontinent sa „Ostrvom ruskim” na Dalekom istoku otkrio u preistorijskim ostacima peščanika (starosti oko 240 miliona godina) neobične predmete sačinjene od specijalnih legura neobičnog sadržaja, koje se ni u naše vreme vreme ne upotrebljavaju za takve poslove. Dvužiljni je tada zapisao da su „legure, svakako, napravila razumna bića van naše planete” i zapitao se, što su nedavni događaji i ponovo potvrdili – zašto su vanzemaljci baš izabrali oblast Vladivostoka za svoje poslove?

 

Medvedev je, verujući da sve to neće biti zabeleženo, odgovorio: – Zajedno sa aktn-tašnom i nuklearnim šiframa predsednik je dobio i supertajni dosije koji sadrži detaljne podatke o posetama vanzemaljaca našoj Planeti. Uz to i izveštaje specijalnih službi koje kontrolišu posetioce iz svemira na teritoriji Rusije. Detaljnije o svemu tome možete da se obavestite iz čuvenog filma „Ljudi u crnom”. Neću vam reći koliko vanzemaljaca ima među nama, jer bi to izazvalo pravu paniku!

Mediji, posebno zapadni, odmah su zaključili da se Medvedev, ipak, šalio. Odnosno, da je mislio na veoma gledanu američku filmsku komediju iz 1997. u kojoj se dva supertajna američka agenta bore protiv najezde vanzemaljaca na SAD.

Međutim, ubrzo se utvrdilo da se Medvedev nije šalio i nije mislio na američku filmsku komediju, već na ruski dokumentarni film istog naslova koji svedoči o pronađenim ostacima NLO, raznim prirodnim anomalijama izazvanih njihovim prisustvom i boravku vanzemaljaca na tlu Rusije.

 

Oklahoma i Rumunija

 

Čudni, verovatno vanzemaljski predmeti u uglju nalaze se odavno u rudnicima širom sveta. Jedan od najpoznatijih je onaj iz američke države Oklahome 1912. godine, kada je u komadu uglja čija je starost procenjena na oko 312 miliona godina, pronađen kotlić od livenog gvožđa. Ne treba ni govoriti da u to vreme nije moglo da bude ni reči o takvom proizvodu ljudskog roda. Ne tako davno, 1974. godine u nama nedalekoj Rumuniji, u jednom reviru za eksploataciju peska pronađen je predmet, kako je potom utvrđeno, od aluminijuma, starosti najmanje milion godina. Stručnjaci su tada rekli da „predmet podseća na čekić, ali neodoljivo i na deo stajnog trapa – noge – kosmičkih aparata „Viking”i „Apolo”…

****

 

Svaki dan nam vanzemaljci šeću oko bašće. Tako nam neuki naukuju.

Mi ih ne vidimo.

Normalno, nismao slijepci.

Ako postoje , nemaju šansi za trideset ,tri stotine,tritisuće života doći na zemlju.

Sve predmete koji se nađu i vežu za “vanzemaljce” , neki zajebanti poture , da bi se svijet ibretio.

 

 

Bookmark the permalink.

Komentariši