Protesti u Sarajevu , Zapad , EU , Kristijan Šmit i BH izdajice

Kristijan Šmit će donijeti odluku koju je Zapada skova0 , bez obzira na zakašnjelo dejstvo demokratske javnosti.

A Zapad je skovao sudbinu BiH još prije raspada Jugoslavije. Ni Vatukan , ni demohrišćanska Evropa ne želi muslimanske zemlje u EU .

Pitajte Ivana Pavla II , Benedikta XVI o kompletnu demohriščansko nacističko – fašističku uniju Zapada.

Uostalom , nije li ta gnjida i prtuva od Šmita , čizav vikend boravila u Herceg Bosni u Covićevim dvorima na Radimlji , prije nego se udostojila da da dođe u Glavni ured OHR u Sarajevu.

A uostalom u ustavu EZ u uvodnim preambulama je zapisano :

.-EU se utemeljuje na principima hrišćanske nauke i morala.

iIndikativna je đutnja amabasada “kvinte”. Da li to znači d ali su saglasni demojrišćanskom sa kuhinjom? Najvjerovatnije!

No , to smo znali još od prvih krstaških ratova Vatikana i Zapada protiv Kulina bana i Bosne. Većina tih krstaških carstava i kraljevstava su nestala a Bosna još uvijek živi. Šreživiće i Šmita i Milanovi, i plenkovića i Vučića i Eskobara i Orbana ( Interesantno sve sami pederi ili narkomani )

Nas ne brine Zapad. Nemaju oni moći ni pameti uništiti Bosnu. Nas brine bosanski otpad koji od prvih “slobodnih” višestranačkih fašističkih izbora , tokom i poslije rata , Izetbegovići , otac i sin permanentno prodaju Bosnu za svoj ćepenak državu projiciranu u Islamskoj deklaeaciji .

Pojavili se SDA bijednici naslijednici fašista , na narodnom demokratskom prosvjedu. Kako ih nije stid potaju se neuki. Mi im odgovaramo : ako nemaš obraza kako ćeš znati šta je stid.

Ikebani Đaferoviću SDA slugani i uvlakači oteli od naroda mikrofon da se obrati presjedavajući predsjedništva koji svakog mjeseca , sebi i svojoj familiji guli , sa leđa gladnog i obespravljenog naroda skoro 200 tisuća KM.

Kreatura bez validnih dipoloma se ogrnula zastavom BiH , a njen muž je tu BiH velikodušno izručio u naručje Srbiji i Hrvatskoj . (Pljačke , trezori i sl nisu tema ovog zapisa. )

Šta reći nego moralna bijeda , jad i čemer?

Žao nam što se žena , koju je polupismena pakosnica zvana “sumnjivo akadamsko lice” napala jer je istinu rekla u lice njenom mužu , nije sjetila da kaže:
– Nije bitno ako sam “politički neuka ” , barem je moja diploma pravno i univerzitetski validna.

Bookmark the permalink.

Komentariši