Kataklizme u Hrvatskoj i BiH – uzročno posljedične veze

Očigledno je da Hrvatska vlast nije ozbiljno shvatila istinu da je Bosna Zemlja Božije milosti.

Od kada su agresivno okrenuli destabilizaciji i devastiranju Bosne krenula je lavina pošast na Hrvatsku.

Par godina razornih zemljetresa i vatrenih pustošenja koji ne prerstaju.. Korona u najžešžem i najsmrtonosnijem obliku među zemljama EU. Plimni valovi , poplava , vremenskih nepogoda , pomori pčela , majmunska kuga , antraks i sve moguće bolesti (i stočne i ljudslke). 200.000 aloholičara , minimum toliko narkomana, milioni u inostranstvu , masovna odricanja od hrvatskog državljanstva , twmlja u recesiji , privreda u kolapsu , turistička privreda (sezona ) u očaju i rasulu na strani beznadežnog pučanstva. Za to vrijeme kriminal , narkomanija nasilje i nemoral se uvukli od predsjednika Milanovića i premijera Plenkovića do svih nivoa vlasti.

I u takvoj situaciji oni se bave Bosnom i Hercegovinom i ona im predstavlja preijetnju po nacionalni interes. Kojih li urokanih luđaka , majko mila!

I zaboravljaju ono najbitnije:

” Kinezi im gradili most, a vlastela se monetarno ugradila u izgradnju. Nema gore kombinacije za strahovanja o budućnosti mosta građenog na inatu i zlu protiv susjedne zemlje. Već se pojavili prvi rasjedi i zabrinutost izražena u uputama pučanstvu i vozačima o oprezu u vezi načina i uslova korištenja mosta ,kao i o nekim ograničenjima , da se prije vremena ne bi dogodila nesreća, izazvana vanjskin faktorom. ( U drugim državama te upute su neumjesne i neviđene u mostogradnji . Vremenom , obratite posebnu pažnju na nosač / stub NO.12 kojeg graditelji već sada zovu “ukleta dvanaestica “)

Živi bili pa vidjeli. Kad tad!

Da bi zabašurili svoja (ne) djela i zamazali oči hrvatskom pulanstvu , bez ikakvog pravnog, ljudskog , historijskog ili božanskog zakona se okomili na nevinu Bosnu i Hercegovinu .

Neka im. Nadživjeća Bosna i njih i njihoovo potomstvo , jer lopov rađa lopova , robijaš robojaša . narkoman narkomana , ubica ubicu , fašista fašistu , bijednik bijednika…Ne mogu im pomoći ni majke u recidivu . (Dio iz I nahalske teorije evolucija ( dio ) , suglasno sa biblijskom epizodom Mojsije / Faraon.

Žao nam pučanstva i strahujemo za njih. Naše molitve su uvijek sa nevinima , ali ipak oni biraju svoje nadrogirane i kriminalne fašističke i ustaške vođe.

Bookmark the permalink.

Komentariši