ТРЕЋИ ПУТ ЗА ТРИ ДАНА Вучићу Поново “Позлило”

Iz Arhiva

BY ADMIN20. DECEMBRA 2021.ONI NAMA, MI NJIMA

Narod ima vođe kakve bira i zaslužuje

Prema navodima strbijanskih medija na njihovu žalost, predsjedniku Aleksandru Vučiću je po ko zna koji put u zadnjih desetak godina , u poslijednja tri dana tri puta pozlilo.

Uvijek isti simptomi iscrpljenost, malaksalost, povraćanje. Sa Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, opetovano izdaju veoma šture navode da je riječ o “kardiovaskularnim problemima”. srčanim smjetnjama, visokom pritisku … , ne ulazeći i detalje.

Čak i lične saradnike najbliže pozadini Vučića čudi da objektivno i opoziciono novinarstvo , iako pišu o neutješnoj i neuzvraćenoj ljubavi Likane , nisu napisali ni riječi o HIV-u ili predoziranjima i krizama pomraćenja uma.

Inače sve ljudske nakaze uobičajeno pate od narkomasnkih kriza , , psihopatije , periodičnih pomraćenja svijesti i mentalnih blokada , nekontrolisanih ispada , recidiva ,halucinacija i kukavičkog straha od ljudskosti.

+

Dopisano 12.05.2023.

I opet , od 1. do 10. maja 2023. Aleksandru Vučiću zvanom Nuovo Likana , nažalost samo tri puta pozlilo . Dug je maj biće još kriza , jer narod se meškolji , mere bit da se probudi i šutne pogan gdje mu je mjesto.

Bookmark the permalink.

Komentariši