Dan fašizma

Kažu 9.Maj/Svibanj je  Dan pobjede nad fašizmom.

Ne bi se složili!

9. Maj / Svibanj  kao Dan pobjede, praznik je koji obilježava pobjedu Sovjetskog saveza nad nacističkom Njemačkom u Drugom svjetskom ratu već može proći. ali eto i njhihovi nasljednici postadoše fašisti. Što ti je karma?

Fašizmi i nacizmi nikada nisu pobijeđeni.Primire se , pa se povampire.

Slučaj Bosna. Udruženi fašističko-nacistički zločinački dogovor, dvije nacionalističko-fašistićke tvorevine Srbije i Hrvatske, sa trabantima iz Bosne napraviše najkrvaviji i najmonstruozniji,genocidni krvavi pir u srcu Evrope poslije Drugog svjetskog rata.

I to na očigled i dostatno svake razume sumnje uz svesrdnu pomoć i amin tih “demokrata”,samoproglašenih i slavo dobitnih  ” pobjednika  ” nad fašizmom.

Uz Božju pomoć, činilo nam se da je fašizam i nacionalizam opet poražen.Nažalost nije.Primirio se, ne dugo i opet ,kao i prethodni put ,uz patronat mentora Vatikana, SAD i EU se javlja sve jači i jači. Zvijer ne miruje.

Nećemo ići daleko u povijest/istoriju i pagledati nemoguće je posložiti i nabrojati genocidna činjenja najvećih svjetskih terorista i fašista.

Obratićemo jednorečeničnu pažnju šta monstruozni  fašisti i nacisti, arijevske povinijencije uradiše na Bliskom istoku.

Palestina,Liban ,Avganistan,Iran , Irak,Libija,Sirija,Mijanmar, Jemen, … plamte,krvare najbezumnijim fašističkim genocidom bijelih, arijevskih  i cionističkih hordi zla.

Više  i ne kriju svoje nakane.Sve što nije hrišćansko i arijevsko treba tamaniti ili porobljavati.

Kao, može im se!

Tako oni misle.

A mi kažemo sve do jednom.Svako zlo se na kraju samo o sebi zabavi i uruši se .

I ne vide sukob sa Rusijom je početak kraja i jednih i drugih.

Ne bi   im bili u koži. Nikako im ne bi bili u koži.

Bookmark the permalink.

Komentariši