Bilderbergovski vampiri / Igrokaz na dan 13.juni / lipanj

Danas je ponedjeljak, 12. jun, 163. dan 2022. Do kraja godine su 202 dana.

Eh , kako ti dani lete . Evo još sedmica dvije i prepolivižemo ovu dobru i plodnu godinu. Kako kome i kako u čemu.

Nekome berićetna , a nekome škura .

Berićet može biti i naopak . Recima ovo proljeće je berićetno kišama. Samo što nismo istrunuli. A jopet El Nino na zapadu drma i kažu nama se približava. Narodu nika ugoditi.

Višak kiša , manjak uroda i hrane. Manjak hrane je višak izbjeglica i gladnih . Cijene rastu , državne kase bogatije , narod siromašniji , temlja u recesiji.

E haj ti skontaj gdje je tu pamet ? O logiuci i ne sluti .

Sve se nema para , a svijet potroši za naoružanje za mjeseca dana ono što je cjelokupnom svjetskom pučanstvu potrebno za godinu dana.

Kažu ratovima se smanjuje broj gladnih . Ovo je jedina šprilika kad avjerujemo nosiocima svjetlog zla. Što je manje pučanstva to je manje usta za havljanje.

Dakle za suzbijanje gladi ima mnogo načina koji nisu civilizacijski , ali su vrlo produktivni.

Eto imali smo Covid 19. Populos je poprilično prorijeđen. No ,to je samo proba pred generalku. Tako najavljuju iz centara moći i WHO . Nije KO nego je to Svjedtska zdravstvena organizacija , uredovana i+od UN radi zamagljivanja stanja u svjetskom zdrtavstvu i humanitarnom svijetu.

Naravno sve se odvija po nalogu moćnika : Vatikana , cionista i zapadne demokratije, oliti G 7 (ili skraćeno   Bilderberg grupukomisija ) .

A narod ko narod . Sve to zna i trpi. I vjeruje .

Eto i ova rat Rusija – Ukrajina . To vam je nova sapunica u režiji Zapada , da se prikrije ekonomska nemoć i raspad zapadne ekonomije .

Kada svijetu dosadi rat eto nove hiper pandemije globalnih razmjera. Svjetske krvopije ne znaju stati.

I ne samo da su materijalne krvopije , već su vampiri u bukvalnom smislu . Šta mislite na koji način  Bilderbergovci i trilaterallci na jednostavan način namiču stotinu i kusr godina? Krvlju ubijene djece .

Što bi poete rekle :

-Ko ne vjeruje , pojma nema.

U prevodu :

-Vjerovali ili nevjerovali krv vam na slamčicu piju od pamtivjeka , ili bar od nove ere pisane po krišćanima.

Bookmark the permalink.

Komentariši