Lažljiva , Bosnofobična i licemjerna međunarodna zajednica (javnost) i stvarnost Bosne i Hercegovine

Iz Arhiva
BY ADMIN23. NOVEMBRA 2021.ONI NAMA, MI NJIMA

Da li međunarodna zajednica mrzi Bosnu i Hercegovinu?

Mrzi!

Vatikan, Joseph Alois Ratzinger/Benedikt XVI,Miteran , Francuska, Austzrija , Incko , Donald Trump , Cionisti ,Kina,Rusija ;Mađarska, Poljska i pravoslavlje otvoreno, a SAD EU i Zapad prikriveno, iza preovidne zavjese zvane demokratija.

Govorimo o estamblišmentima koji , nažalost, profiliraju svjetske medije i javnost, oliti pučanstvo. „Demokratski „ svijet oličen u Šmitu,Eskobaru,Palmeru i drugim mlitavim  plaćenicima sa džavnih jasli i grbače bosanskog naroda, su tolike „demokrati“ i podmukli licemjeri da insistiraju na demokratskom dogovoru zainteresovanih unutar Bosne.

1991. i 1992. godine su pokazale kako je završen dogovr zločinačke i pljačkašće osovine Srba/Hrvata/Slovenaca .

Najmonstruaznijim i najgenocidnijim ratim neviđenom od II svjetskog rata.

UN i svjetska zajednica su uveli embargo za uvoz naoružanja Bosni i Hercegovini, i  nagradila Sloveniju i Hrvatsku članstvom u EU.

Istovremeno , nijemo i bez konkretne akcije i rekacije  posmatrali naoružavanje i vojnu genocidnu-koljačku  agresiju i četvorogodišnje krvavo bestijanje Hrvatske , Srbije i Crne Gore na suverenu zemlju Bosnu i Hercegovinu.

Umiješali su se tek kada je Armija BiH skoro do nogu potukla genocidne , zločinačke vojske agresora i domaćih monstruma.

Spasavala je Evropu i svijet. od jedine prave demokratije na zemlji.

Prvo što su u radili po završetku rata i stvaranju genocidne tvorevine „republik srpske“ u BiH razoružali Armiju BiH i uništili joj oružje.

I sada mnogi „demokrati“ pacifistički tvrde da rata neće biti jer u Bosni nema oružja za rat.I slažemo se sa konstatacijom da u Bosni nema dovoljno oružja za rat.

Ali nismo slijepi ni ludi da zaboravima šta je bilo kada i kako nas je međunarodna zajednica / UN štitila.

Bosna je bila pretvorena u ogromni Genocidni KONC  logor zločina i smrti ,u udruženom zajedničkom genocidno-zločinačkom poduhvata nestajanja jednog naroda.

Počelo je sa Prijedorom i Krajinom,Bratuncom, Fočom i Višegradom, zatim Istočnom Hercegovinom i Herceg Bosnom.

1440 dnevno ubilačko i krvavo orgijanje nad Sarajevom i nenaoružanom narodu je bila svojevrsna svjetska atrakcija, tragična svjetska sapunica sa garantovano krvavim dešavanjima i epilozima.

Sud u Hagu je dokazao navedeno, ali ipak nedovoljno jasno i određeno o sveukupnom obimu  bezumlja,zločini i genocida.

Danas, dvadeset šest godina od Dejtona pitamo se šta je to Međunarodna zajednuica učinila za Bosnu?

Isparcelisala je na tri čvrsto zabetonirana dijela.

Na vlast je dovela i stoličila  ratne profiotere, kriminilace, mafijaške oligarhije i njihovu neprikosnovenost.

Do krajnjih granica perfidnosti  im pomogla u  organiziovanju sučeljavanje , pljačku i bogaćenje  na uštrb narodai strahova za „njegovu sigirnost“, onemogučivši time  bilo kakav demokratski razgovor i napredak.

Hrvatska i Srbija se javno nadmeću u naoružavanju i zveckanjem oružjem i  teritorijalnom poretenzijom na kompletnu Bosnu.

U Bosni je svojevrsni moratorij na nabavku bilo kakvog naoružanja, nametnbut od međunarodne zajednice.

Šmidtu revnom demonhrišćaninu i vehti američki emisari, kojima puca prsluk za Bosnu , nijeme pred otvorenim pretnjama da Bosna nema šansi pred 12,5 miliona do zuba naoružanih srbalja i ‘rvata,koje u novu pogibelj  vode pederi i narkomani.

Da dobro ste pročitali narkomani i pederi ,zarad održanja na vlasti vode vlastite narode u novu pogibelj, jer u baklanskoj krvavoj kuhinji  ne vrijedi „historia est magistra vitae“.

„Demokrati“, a porobljivači i robovlasnici novog svjetskog poretka, se pred „izazovom“ Bosne prave enevješti jer poštuju „demokratska načela „nemješanja u unutrašnje stvari.

Taktika je , u ime „ demokratije „vezati žrtvi ruke i baciti je u arenu smrti krvoločnim zvjerima , ustašama i četnicima na pladnju.

Eto !

To vam je miroljubiva i nesvrstana  politka svjetske „demokratije“.

Bookmark the permalink.

Komentariši