Kolinda Grobar Kita…(itd) opet ćenifa

 

Mi se taman malo  odmaknemo od septičkih jama , želeći pučanstvu pokloniti malo mira ,  ljepote i ljubavi , a ono se po ko zna koji put bestidno zaćenifa  individua Kolinda Grobar (Ljudskosti) Kita…itd.

“Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nalazi se u trodnevnoj posjeti Izraelu, a danas je tokom razgovora sa predsjednikom Izraela Reuvenom Rivlinom, između ostalog, kazala da je BiH nestabilna zemlja koju su preuzeli ljudi povezani sa Iranom i terorističkim organizacijama.”

I još je dosta toga, bezočno bez imalo srama  na račun Bosne bez ikakvih argumenata  , lažljivo izbalegala iz poganih žvalja.

U ime Božijeg nauka i humanizma , i ličnog dostojanstva  stideći se  izgovorenih  riječi   nećemo ih  citirati.

Samo ćemo argumentovano uzvratiti:

Žao nam nimalopoštovana spodobo , nalik na žensku kreaturu, ali Hag  je  presudio :

U razaranju Bosne i Hercegovine i njenom genocidnom kasapljenju , a potonjoj  nestabilnosti uslijedilo radi procesurianog , dokazanog i osuđenog udruženog zločinačkog poduhvata ustaša i fašista na čelu sa  notornim oblokancem   Franjeom Tudžmanon  i njegovom zločinačkom udrugom HDZ  ; koju slijede  ona, njen nacistički vrh , HDZ   i fukare Dragan Čović i  Mile Dodikom sa svojim genocidnim bratijama.

Ni u jednoj haškoj presudi  se nigdje ne pominju Iran i  terorisitičke organizacije , koje se priviđaju u njenom alkoholom ispranom mozgu.

Najiskrenije molimo pučanstvo da nam  oprosti na oštrim i možda pomalo neprimjerenim riječima i konotacijama, ali prekipjelo.

Zausta je nezamislivo mnogo prekipjelo!

Dosta više , fašistička / ustaška/četnička – genocidna i koljačka bagro i fukaro ; sjašite Bosni i Hercegovini , zemlji Božije milosti  , sa grbače i.

Valjajte se u balegama vlastitih fašističko – terorističkih stavova i javnoj  učinkovitosti udruga.

Bookmark the permalink.

Komentariši