Dodik bijeda od čovjeka / džukela bio ko slagao

U pomen Miloradu Dodiku , odnosno mi mu  parastos*iramo .

Zaslužio je . Što jes’ , onda jes’ !

Dan za danom  – Serijal naših zapisa iskantanih tokom godina.

BY ADMINONI NAMA, MI NJIMA

 Na samo nekoliko stotina metara od velikog skupa podrške porodici ubijenog banjalučkog studenta Davida Dragičevića u Banjaluci, koji je okupio 40. 000 građana, održan je nikad tužniji završni predizborni skup SNSD-a.

Tribina SNSD-a ispred RTV doma doživjela je debakl, okupivši jedva 1000 ljudi.

Otužan skup, muk i debakl, riječi su kojim bi se mogao opisati završni ”veličanstveni” predizborni skup SNSD-a.  Skup pijačarske “bajice”, ratnog profitera  i profašiste Milorada Dodika počeo je lažima. I traje do današnjeg dana.

– Rekao si da je moje dijete narkoman, razbojnik i samoubica –rekao je Dragičević Dodiku.

Dodik je ustvrdio da to nikad nije rekao.

Lažovčina – ortodoksna.

Davor je staloženo odgovorio:

-Jok,ja sam.

E , pa šta se tu može?

U narodu ima izreka:

“Ko laže taj i krade,ko krade taj će i da ubije!”

Milorada Dodika je na televiziji Happy,  u emisiji “Ćirilica” kod Milomira Marića, rekao kako mu je o Davidov “ujak” rekao da je David konzumirao teže stvari. ( Izjava sličnog i goreg   sadržaja  je data na početku zataškavanja tragične smrti – ubojstva nevinog dječaka Davida Dragičevića.)

Ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lukač je u Narodnoj skupštini RS-a također rekao kako mu je “Davidov ujak rekao da je konzumirao teže droge, ali da to roditelji ne znaju”.

Izjavama policije RS da je David Dragićević narkoman i kriminklac počela je haranga i anatema lika nevino ubijenog dječaka .

Davor Dragičević im je poručio da su lažovi:

“- Dragane Lukaču, Milorade Dodiku, ko je ujak? David Dragičević nema ujaka. Ima oca i mater, sestru i braću, kumove, prijatelje, komšije i grupu Pravda za Davida. David Dragičević ima svoju kosu, koju sam ja odrezao i poslao na toksikološku analizu. Hoćete da vam pošaljem toksikološki nalaz? Odsjecite vi svojoj djeci kosu, da vidimo toksikološke nalaze vaše djece! Opet lažete, opet ga blatite. Vidjećemo samo do kada i koliko mislite to što vi mislite .” (Faktor 17.7.2018.)

Međutim ,ima još jedna,stravičnija, neljudska i monstruazno nerazumna izjava ,kojom se bol roditelja za tragično preminulim sinom, prlja balegom pijačarskog uma i svodi na konotaciju,pomirite se sa sudbinom, jer:

“Taj otac dođe na Skupštinu i kaže ‘ugasili ste mi slavsku svijeću’, a ima još jednog sina. Ima sina iz prvog braka. A kaže ‘ugasili ste mi slavsku svijeću’.

Ali nije tu stao.Najprljavijim primitiviznom nastavija  da pljuje:

“Niko ne može da potvdi da je uopšte ikad slavio slavu. Išlo se na manipulaciju emocijama, u kojima se pokušava da se napravi to. Kada on čuje ovo, on će smatrati da sam ja saučesnik, zato što kažem ‘alo, čoveče, kako možeš doći pred parlament i čitavoj javnosti reći ugasili ste mi slavsku sveću, a imaš sina’. Imaš sina, imaš ćerku”, navodi Dodik.

Dodik ni tu nije stao. Pokušao je da uđe i u strukturu porodice Dragičević pa je tako krivce tražio u razvodu roditelja i ne tako skladnoj porodičnoj idili.

“Ta porodica je nažalost odrasla u nekim uslovima, koji su malo neuobičajni. Majka se udala za drugog čoveka i odvela ćerku i stavila toga pokojnika sa 12-13 godina. U najozbiljnim godinama, najtežim godinama za odrastanje”, kaže Dodik.

Dodik se usudio da porodicu Dragičević i svu njihovu patnju uporedi sa svojom porodicom – ni manje ni više nego idiličnom.

“Ceo život sa svojom suprugom činim da se pobegne od poroka, da ih formiram kao ozbiljne ljude. Moja ćerka danas ima četvoro dece, moj sin ima jedno i već čeka drugo. Ozbiljni su ljudi, bave se svojim poslovima”, otkrio je predsjednik.” ( izvor BN 27.07.2018.)

Zamislite , taj svemoćni ” Baja ”   smatra da su roditelji Davida Dragićevića nezahvalni ljudi, i tješi ih da im je ostalo još djece , a i on već šest mjeseci čini sve da istina izađe na vidjelo.Mi se pitamo,čija istina?

Međutim ,Dragičević mu je, između ostalog, poručio:

-“Svi su pali na tvoja obećanja, Davor Dragičević neće“.

I niko ne bi trebao,jer 14 godina zamajava asrpski narod , iscrpljujući ga i cjedeći im svaku kap krvi.  opako lažući pred cjelokupnom svjetskom javnošću.I normalno bez obraza i licemjerno luči svoje prediznorne laži i bljuvotine .

A Sekino đubre jedno ,  će da postane član Predsjendišta BiH?

Pih,pih,pih i fuj ,fuj,fuj , daleko nam kuća od Karleušine džukele.

E, pa sada vi sudite o legimitetu i kredibilitetu morbidnog mediokriteta koji šalje ovakve predizborne poruke.


											
Bookmark the permalink.

Komentariši