Krajnji bezobrazluk Izetbegovića Jr.

Uvijek aktuelno

Iz Arhiva

BY ADMINONI NAMA, MI NJIMA

 

Tatin trezorski sin i mamin sin sa vrećama narodskog blaga , se pokazao dostojnim sinom svojih roditelja.

 

Koje licemjerje i krajnji bezobrazluk.

 

Izetbegović: Policija je morala intervenirati, protest boraca je nezakonit! Čestitam policiji!

 

Protest onih koji su se borili za ovu zemlju i nemaju šta da jedu,  jer njihov novac gutaju i pljačkaju oni koje je namjestila lopovska klika , na čijem je čelu naslijedio svoga babu.

Policiji i sudstvo koja nezakonite  lopovluke njegove klike ne procesuira , tuče gladne borce.Aferim Izeti.- Jahići.

Vidi molim te.Borci nezakonito traže svoja prava, životima i tijelima  stečenim i policiji treba čestitati što ih je rasturila.Tako razmišljaju licemjeri i bogohulnici.

Oni koji porobljavaju i pljačkaju svoj narod to rade u tišini i zakonito, preko sprege umrežene  kriminalne mafije , koje se krije / pravda strahom za Bosnu i njen narod. Bravo,  porobljivači Bosne.

Najveća opasnost narodu  prijeti od fašističke tronacionalističke bagre i fukare.  Pobornika Islamske deklaracije , koji u sprezi sa četništvo i ustaštvom rade na zavađanju naroda i disoluciji Bosne na kalifate.

Četnici i ustaše imaju na umu ono veliko  srpsko i hrvatsko. Bakir je umislio da može nastaviti raditi na očevom projektu iz Islamske deklaracije ; Velikoturskom beglerbeguku u Bosni.

Šteta , neće moći ove noći , neće proći dok Bosanca ima.

Toliko o časti i poštenju čovjeka koji se četiri godine skrivao u trezorima  i sakupljao/otimao  narodski novac , dok je narod ginuo i slobodu i zemlju  branio.

I nikad mu dosta. Vjekovna gladež uvijek ostaje gladež.

 


											
Bookmark the permalink.

Komentariši