Dodikova računica , jednostavna slagalica

Mediji izvještavaju:

Vikipedija:

 “David Dragičević (Banja Luka, 31. januar 1997 — Banja Luka, 18. mart 2018) bio je srpski 21-godišnji student elektrotehnike iz Banje Luke. Nestao je u noći sa 17. na 18. mart 2018. godine nakon što se udaljio iz porodične kuće prema centru grada. Tijelo mladića je pronađeno na ušću pritoke Crkvene u rijeku Vrbas kod tvrđave Kastel, dana 24. marta. Prvobitnom policijskom istragom je utvrđeno da je smrt nastala utapanjem, ali bez elemenata krivičnog djela, da bi tužilac nakon tri mjeseca vršenja predistražnih radnji dana 28. juna 2018. donio naredbu o sprovođenju istrage protiv nepoznatih počinilaca zbog osnova sumnje za ubistvo.

Davidova smrt je pokrenula višemjesečne protestne skupove „Pravda za Davida” na banjalučkom Trgu Krajine koji su proistekli iz istoimene fejsbuk grupe koja danas broji preko 300.000 članova. Skupove je predvodio Davidov otac Davor Dragičević. Učesnici su Trg Krajine prozvali „Davidov trg”, a prepoznatljivi simboli okupljanja bili su refren Davidove pjesme Klinac u getu i visoko uzdignuta stisnuta pesnica. Skupovi su se održavali svakim danom od kraja marta do kraja decembra, sa početkom u 18 časova, uz medijsko praćenje RTV BN. Slučaj je ispraćen i od novinara i blogera Slobodana Vaskovića koji iznosi tvrdnje suprotne rezultatima istrage policije i tužilaštva.”

Njegovi roditelji i oni koji su tražili Pravdu za Dvida su proganjani ,hapšeni i zatvarani.Stvarni počinioci su poznati ,ali Dodikova kriminalno-fašistička hunta ne dozvoljava da se ubica privede pravdi.Svi tvrde da su nalogodavci neki od “kumova” veoma bliskih Miloradu Dodiku.

*

17.jul 2018.

“U sinoćnoj emisiji “PLATI, PA LAŽI”, osvjedočenog manipulatora Milomira Marića, još jednom smo čuli za tog famoznog Davidovog “ujaka”, kog policija i tužilaštvo mjesecima zaobilaze u širokom luku. Iako im je odlično znana njegova uloga u otmici i ubistvu Davida Dragičevića, pa i stvarna pozadina tog monstruoznog zločina.

Doista, kakav je to “ujak”, koji trećeg dana nakon pronalaženja mrtvog tijela trčkara od Dodika do Lukača i prepričava samo njemu znane Davidove “narkomanske sklonosti”, posebno ka LSD? Dan nakon Ilićeve poznate “pres-lažijade” ovaj “ožalošćeni ujak” širi laži kako je cijeloj porodici poznato da je David bio narkoman, pa su Lukač i Dodik odmah po izjavljivanju saučešća sluđene roditelje ispitivali o tome. 

Odlično se sjećamo i kako je javnosti plasirano ono šta su barabe od porodice doznale “u povjerenju”. No, to govori mnogo više o Dodiku i Lukaču, nego o ubijenom mladiću. O Davidovim “sklonostima” egzaktno govore nalazi prestižnih svjetskih laboratorija. Kad smo to pitanje razriješili možemo i mi postaviti neka pitanja Dodiku, Lukaču i “zabrinutom ujaku”. Prvo pitanje je sasvim logično: zašto uporno insistiraju na tome da je David u vrijeme stradanja bio pod uticajem opijata, a odlično im je poznato da nalazi govore drugačije?

Na ovo pitanje Milorad Dodik je sinoć, istina podsvjesno, više puta dao odgovor. Svako je mogao primijetiti da Dodik na svako pominjanje “ubistva” dodaje “ako je ubijen”. Odlično je njemu poznato kako Dalibor Vrećo i Želimir Lepir ovaj slučaj namjeravaju zaključiti “zadesnim utopljenjem kradljivca, alkoholičara i narkomana”, pa to nekontrolisano unaprijed saopštava.”

21.7.2018.

“Vrh MUP-a RS diluje drogu”, poručio je ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić u emisiji “Izazovi” BN televizije, naglašavajući da iza svojih riječi čvrsto stoji.

“Imam dosta argumenata i ako nam se ukaže prilika u oktobru ćemo dokazati da vrh MUP-a stoji iza droge u Banjoj Luci”, jasan je Mektić.

  1. Avgust 2018. mediji

“U čije ime policija RS “Pakuje” drogu: U TE Gacko pronađeno 700 kg droge koja je trebala biti uništena!

Samo dan nakon što su iz Ministarstva bezbjednosti BiH saopštili da je, po njihovom nalogu, u pogonima Termoelektrane Gacko uništeno više od 700 kg narkotika, ulične vrijednosti od sedam miliona maraka, policija Srpske je, u krugu Termoelektrane našla identičnu drogu, koja iz nekog razloga, nije uništena.”

Pazite “koincidencije” . Par dana poslije Mektićeve tvrdnje 700 kg droge nije uništeno.

Bilo je previše svjedoka za “nestati” i baciti u Crkvinu pa se moralo objaviti štekovanje robe.

Ako se sjećate: I lukač i Dodik ,njihova policija i uvlakači su pokušali da poslije ubistva ,doskredituju pošteno dijete Davida Dragičevića , pakujući laži o njegovoj narkomanskoj prošlosti.

To im se vratilo . Dodikova klika, zgubila je kompas u vrtlogu droge.

Sada se narod treba zapitati da li treba vjerovati ubicama, dilerima i narkomanima, ili časnim ljudima koji otkrivaju koliko se duboko infiltrilalo u kumsju ,zločinačku organizaciju nepismene i pijačarske fukare Milorada Dodika.

*

23.12.2019.

“Lukač u NSRS udario poslanika Stanivukovića …”

Bahatost , nedodirljivost , osjećaj sveoći i nekontrolisani šizofreni bijes u najvišoj zakonodavno-šplitičkoj instituciji i u prisustvu lamera je karakteristična za uticaj ….?

*

20.12.2020.

REAKCIJA MILORADA DODIKA na aferu ikona: Lezi, pravi se mrtav i čekaj da prođe.

a sutradan

21-12-2020.

“Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik primljen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, potvrdio je za N1 Dodikov sin Igor. “OK se oseća”, kazao je za N1 Igor Dodik. Iz Univerzitetskog kliničkog centra RS saopšteno je da je Dodik hospitalizovan zbog mučnine i bolova u želucu, iako je prvobitno rečeno da ima obostranu upalu pluća.”

Mučnina i bolovi u žlucu sa teškom disanjem. U čaršiji bruje : simptomi predoziranjea…

Interesantno COVID 19 se pojavio u vrijeme pojačanog stresa u vrijeme Afera Ikona.

*

22.12.2020.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik pozitivan je na koronavirus, saopćeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banja Luci.

‘’U Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske konzilijum ljekara razmotrio je zdravstveno stanje srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika. Uočeno je da ima otežano disanje i bolove u predjelu želuca’’, navode iz UKC RS.

Kako je saopšteno iz UKC Republike Srpske dijagnostikovana je obostrana upala pluća, a treći test na virus korona je pozitivan.

‘’Zdravstveno stanje Milorada Dodika je stabilno, on se osjeća dobro i prima adekvatnu terapiju’’, navode iz UKC.”

Tek trećem pokušaju je našteljeen i predstavljen pzitivan test. Ne vjerujemo da je test bio pozitivan na Koronu. Mislimo da se Đajić zbog toga osjećao nedodirljivim i radio to što je radio, jer “predsjednbika” ima u šaci zbog “liječenja od posljedica Covid 19”.

Dok vlasnik života u RS Milorad Dodik prijeti novim ratom, na drugoj strani dešava se nova otimačina javnog novca za pomoć njegovoj porodici. Kanal kroz koji će proći novih 22.000.705,4 KM vodi od „Elektroprivrede RS“ do banjalučkog „Prointera“ i „saradnika“ mu Igora Dodika. Drugi kanal za odliv 9.827.860 KM je firma „Dwelt“ Stefana Krnete. Ukupno 31.828.565 KM!

Datum objave: 19.07.2021  

“Lukač nokautirao Dodika, a prije toga mu uhitio ljude? Dodik je moraš potražiti liječnočku skrb za slomljenu vilicu.””

Nećemo razmišljati zašto je došlo do razlaza i tuče glavnih dilera i konzumenata moći u kojima je smrdljiva fukara izvukla deblji kraj ; dilovi,ženske, izopačena manijakalna pecepcija stvarnosti uzrokovana… jer promjene svijesti i ponašanja su očite.

*

Afera ‘Kisik’ potresa Banja Luku: Covid pacijenati umrli jer su dobili industrijski, a ne medicinski kisik

*

30. sep 2021.

“Nova afera potresa Republiku Srpsku. Pojavile su se optužbe da su pacijenti u bolnicama tijekom pandemije umjesto na medicinski, .priključivali na željeznički kisik.”

*

02.10.2021

Afera ‘Kisik’ potresa Banja Luku: Covid pacijenati umrli jer su dobili industrijski, a ne medicinski kisik

06.10.2021 

“Elektroprivreda se zadužuje na Bečkoj berzi za 140 miliona evra – Vlada Srpske garant za kredit “

15. listopad 2021. 14:00

“Dok vlasnik života u RS Milorad Dodik prijeti novim ratom, na drugoj strani dešava se nova otimačina javnog novca za pomoć njegovoj porodici. Kanal kroz koji će proći novih 22.000.705,4 KM vodi od „Elektroprivrede RS“ do banjalučkog „Prointera“ i „saradnika“ mu Igora Dodika. Drugi kanal za odliv 9.827.860 KM je firma „Dwelt“ Stefana Krnete. Ukupno 31.828.565 KM!”

**

Zar vam treba drugo objašnjenje za raspamećeno ponašanje Milorada Dodika.

Ako njegova vlast može nekažnjeno ubijati,pljačkati,silovati ,zatvarati i poroblljavati vlastiti narod, šta se od njega može očekivati nego novi zločini, bez obzira na posljedice.

Dodikova izopačenost i ljudski sunovrat je samo njegovo bježanje od stvarnosti , putovanje u svijet košmara iz kojeg , jadnike pljačkaško pijačarskog mentaliteta historoja obilato urniše i pusti WC vodu da se smrad impotentne truleži ne bi širio dunjalukom.

Bookmark the permalink.

Komentariši