Tu smrdljivu bagru i fukaru Igora Kalabuhova treba lansirati u Sibirsko smeće

Ruski ambasador u BiH Igor Kalabuhov svojim potezima , izjavama i izravnim prijetnjama po opstojnost BiH šokira javnost, od prvog dana dolaska na mjesto ambasadora . I direktno ugrožava mir i stabilnost u BiH.

Možete misliti koja je to kolosalna , iskompleksirana , neinteligentna i primitivna kreatura i kretenčina. Dolazi iz prostorno najveće zemlje na svijetu sa 17.075.200 km2 i oko 150 miliona stanovnika , da afirmiše svoj iskonski poganluk , njeljudskost i sileđijstvo . Prijetiti časnoj mrvici od Zemlje Božije Milosti , od 51 209 km2 i 3,5 miliona stanovnika.

Kojeg li kukavičkog silnika i zločinca? Nama to ništa nije čudno . On je zagovornik i guzni intimus osuđenih ratnih zločinaca Miloševića, Karađića , Mladića i Šešelja i njihovih zločinačkih potomaka Vučića, Dacića, Dodika , Čovića , Milanovića i ostale narkomanske i pederske bagre i fukare.

Stravične i užasne prijetnje upućene suverenoj zemlji su zaprepašćujuće. U svim normalnim zemljama bi ovaj neljudski šljam bio proglašen : na samo personom non grata , već bi prvim avionom deportoavan u vukojebinu odakle je potekao njegov maloumni zločinački mozak.

Ako neće država BiH da ga protjera, neka ga Grad Sarajevo protjera. Njegovi građani ne zaslužuju da ih truje kužni smrad pogani i stanovnika pakla.

Ali šta mi znamo koja je njegova sudbina?

-Kalabuhov se zapleo u mrežu zapadnih obavještajnih službi…

-Prema izvoru bliskom Kalabuhovu , koji iz sasvim ljudskih i sigurnosnih razloga želi da ostane anoniman; Rusijom kolaju priče da se stotine hiljada Rusa nalaze na platnom spisku ruske armije , ali da nisu ni primirisali vojnoj službi…

-Međunarodni sud pravde počeo je formirati predmete za ratne zločine u agresiji Rusije na Ukrajinu…

Bookmark the permalink.

Komentariši