Zapadna demokratija je stara sifilistička , licemjerna ofucana prostitutka…

Zapadna demokratija je stara sifilistična , licemjerna , ofucana prostitutka koja humanizam prostituiše za šaku dolara-

Pćetkom 1992. međunarodno priznatu nezavisnu državu Bosnu i Hercegovinu su u haškim sudovima dokazanom udruženom zločinačkom poduhvatu sa genocidnim poslijedicama napale susjedne , do zuba naoružane zemlje Hrvatska , Srtbija i Crna Gora sa istim izgovorom kao što ga sada ima Kremlj.

Prva reakcija Zapadne ( svjetske ) demokracije je bio embargo na nabavku naoružanja goloruke i nenaoružane zemlje. I ta , zlom zaražena kurva kao nalogodavac raspada Jugoslavije ostavi Bosnu iHercegovinu na pladnju da je fašističke zvijeri raskomadaju i unište.

Nisu uspjeli u toj nakani zahvaljujući Bogu Milostivim , Jedinom.

Kada Ukrajinu napade zvijer istog kova digla se čitava Zapadna zajednica da brani demokratiju. Milijarde dolara i sankcije najtežih oblika za agresora.

Bosna i Hercegovina koju je Putin jasno stavio kao sljedeću žrtvu na listu za ostrel dobija 500 vojnika za odbranu , a uskraćuje joj se 600 miliona eura obećane pomoći . (Poređenja radi Srebrenicu zaštićenu zonu UN je osiguravalo oko 500 vojnika Holandskog bazaljona. Znamo kako se završilo obezbjeđenje . )

Očekivana zapadnjačka raspodjela.

Ono što posebno zabrinjava je glupost južnih i matičnih Slovena , ali i ostatka “nezavisne” svjetske javnosti. Zapadna demokratija nastavlja Hitlerovu genocidnu politiku čišćenja svijeta od obojenih ljudi i Slovena i ostvarivanju totalne supremacije arijevske rase. 

Rozenberga, Hitlera i ostale naciste i fašiste, su na osnovama svojih kapitalističkih i antikomunističkih ideologija ustoličili Zapad i Cionisti da bi krenuli u konačan obračun sa komunizmom i Slovenima. Nacisti propovjjedaju da Nemcima , Zapadu i bijeloj rasi pripada vlast nad čitavim svetom, jer pripadaju višoj rasi. Zaboravljaju Putin i Kremlj istorijske nepobitne činjenice. Nacisti Slovenima dozvoljavali pravo na postojanje, doduše pošto ih desetkuju i svedu na nemačko nepismeno roblje koje će biri sužnji do smrti za višu rasu, ali u svojoj ” humanosti ” nisu planirali baš titalno istrebljenje Slovena..

Putin ide korak dalje, kao da je dosluhu sa Zapadnom demokratijom. On sveruski satrap Vladimir Putin Malecki osporava Ukrajincimo pravo na opstanak , kao što su to Milošević i Tuđman po nalogu zapadnih demokrata osporavali Bosancima.

Postoji mogućnost da je bitka protiv i za Ukrajinu konačni rekvijem sadašnjosti kakvu poznajemo,a da su II svjetski rat i hladni ratovi su samo intermeco sadašnjem trenutku.

Demokratski zapad je o utjelovljenje tijela i duha Hrista, Sina Božjeg. još od Prvog nikejskog sabora ( 20. maja – 30. juna 325. godine ) . Tada je na incjativu rimskog cara Konstantina I Velikog ; demokratskom aklamacijom pijanog sveštenstvao zvanično proglasilo Isusa Hrista Bogom.

Putin i ruski oligarhi su tek od dolaska Putina na vlast postali nosioci svetlosti Hrista, Sina Božjeg i žele preoteti dominaciju Hristovog nasljeđa od Zapada.

Doktrina i jednih i drugih tvrdi da su ostali sotonini sljedbenici i nečist koju treba porobljavati i uništiavati.

Mnogi se pitaju da li je Bitka za Ukrajinu sveti rat , armagedon , apokalipsa , završni sudar sila svjetlosti i tame.

Mi garantiovano tvrdimo da smo daleko od Sudnjeg dana . To je samo borba za dominaciju jednog zla sa drugim. U slučaju zla ne postoji premisa -Zlo se zlom izbija ,već zlo se zlom jača i ujedinjuje.

No , zlo zaboravlja da i za njega vrijedi ozreka momento mori ,

dok Božja Svjetlost , milost i ljubav u vječnosti žive.

Alelujah!

Bookmark the permalink.

Komentariši