Glavne BH „ baje „ brane svoj narod

Ili kako se mali ratni miševi , kukavice i bezbožnici igraju heroja.

Da vidimo ko su glavni BH prodavači magle, koji identifikuju sebe sa narodom koji predstavljaju.

Atak na njih , njihovu porodicu,svojtu ,kumove mafijašku i ostalu sabraću i fukaru je napad na “vitalne interese” naroda koji predstavljaju-

 Genocidni rat ,što susjedskih ,što domačih monstruma  je davno iza nas.

Ipak lijepo se osvrnuti gdje su za vrijeme rata bili dežurne junačina i  branioci naroda kojem „pripradaju“,dok je narod četiri godine  gladovao, živio u strahu , ginuo i umirao. 

UKRATKO:

1.Milorad Dodik razroka pijačarska fukara

Dodik: Republika Srpska treba da krene u proces disolucije

Dodik zvani mile ronhil pijačar je švercovao i cigarete ne gladajući porijeklo ili kome pripadaju.
Zapravo radio je najprljaviji i najpoganiji ratni posao : crnoberzijanstvom ili ratnim profiterstvom.

U svim zemljama svijeta je za takva slodjela predviđena streljana.

I Dodika nije bilo brug od koga je nabavljao robu ili kome je prodavao; „prijateljima“ ,zakletim neprijateljima ili „nesvrstaninm“

On i čitava njegova porodica su rat proveli na bezbjednom,van takozvane republike srpske,uživajući plodovima najprljavijeg novca i čekajući da rat  prođe kako bi sa  krvavinm novcem zarobili i pokorili vlastiti narod.

2.Bakir Izetbegoiviuć  trezorski „junak“ i ratni profiter

Izetbegović: BiH se nikada neće raspasti, njeni patrioti braniće je na svaki način

Majčin sin se obiogatio na vrećema narodskog,bosanskog blaga koji mu je majka  „humanitarka „ (ono ko fol ) slala skupljajući donacije za gladni bosanski narod.

Veze sa sarajevskim ratnoprofiterskim podzemljem su mu služile,vrijeme je pokazalo, tek za đeparac.

Svi do jednoga ,  članovi porodice Izetbegović ( direktni , pobočni i adoptirani),

neko je izbrojao i javno obznanio  njih 162  je  na počletku rata izmješteni van Bosne i Hercegovine , na Istok i Zapad,i „našli“ uhljebljenje u ambasadama i diplomatsko konzularnim prestavništvima BiH.

Čitavo vrijeme rata heroj Izeti-Jahići  Jr. je sa ocem,Cerićem, i ostalim cerićkim  gnjidama iz pljačkaške elite,kukavički proveo u trezoru Centralne banke u Sarajevu.

Ta elita je strapala u vlastite đepove (prema blagim procjenama više desetina milijardi  US.$),uz napomenu da je veći dio niovca ipak pripao porodici Izetbegović/Jahići i njihovim organcima kao i  najpokornijim poslušnicima.

O regularnosti  školovanju i ratnim turnejema i ljetovanjima njegove žene Sebije,čupačice grkljana je mnogo toga rečeno.

Biće obznanjeno još toga , ako ima prevde.

3.Dragan Čović aseksualni i bezusni cvajtaški robijaš

Čović i Plenković u Zagrebu o zaštiti prava Hrvata u BiH

 Ćovič bar nije krio svoje zločinačke,  fašističko-ustaške  namjere i stremljenja.

 Iako se osigurao  debelim hladom zapovjedne fotelje najnehumanijeg radnog logora u okviru  koncentracionog logora   „herceg-bosna“ zasnovanog na istim principima kao i  genocidna tvorevina „republika srpska“,taj bivši gorljivi i „odani „ komunista je za rata napabirčio prve milione za svoje potomstvo ,osiguravši im blagostanje  svojim pljačkaškim domoljubljem za naredni milenijum.

Eto , to je to.

I narod ide za tim protuhama, pljačkašima , neljudima,licemjerima i članovima NUZP ( Novog udruženog sločinačkog pduhvata/projekta),za tom fašističkom bagreom i fukarom, koja će i narod gurnuti u novi  rat  samo da bi dovršili svoj projekat i osigurali potomstvo za vijeke vjekova.

Šta mislite ako našu prelijepu  domovinu Bosnu i hercegovinu dovedu u ambise rata  

-GDJE ĆE ONI I NJIHOVE PORODICE BITI?

Bookmark the permalink.

Komentariši