Bog Pravedni mi reče : Ne boj se ljudi, Mene se boj

Stranica Bosna zemlja Božije milosti djeluje već desetu  godinu.

Sve što radimo , radimo u slavu Božijeg imena  i nadamo se  , sa njegovom pomoću , trudeći se da budemo na što ispravnijem putu.

Glavna vodilja nam je istina, jer naš Bog , Bog  Ljubavi i Milosti  reče:

“Ne boj se ljudi, Mene se boj.”

A u ime te istine promoviramno jednakost među ljudima i   bez obzira na pol,rasu, vjeru,naciju i branimo prelijepu   i jedinu nam domovinu  Bosnu zemlju Božije milosti od ataka zla,fašizma nacionalizma i ostalih poganskih pošasti i bestidnosti.

Ja , Hajro Šabanadžović , glavni i odgovorni urednik stranice nikad nisam imao potrebe, da se imenom i prezimenom eksponiram u javnosti, jer nisam bitan ja, nego ono što zastupamo i radimo.

Povod otkrivanja identiteta  je nemjerljiva uvreda koja se sprema mom / našem Bogu milostivom i mojoj/našoj zemlji Bosni zemlji Božije milosti i mome/našem Sarajevo  Gradu čednosti:

-Perverzna , bolesna, bogohulna bezbožnička pederska  pogan i  njihovi pokrovitelji sa Zapada žele opet održati  paradu “ponosa ” u Sarajevu i uprljati ga.

Drugi razlog je da su mnoge javne ličnosti stale iza parade gnusnog “ponosa”.

Ne upratismo  da se iko od javnih ličnosti ogradio od tok bogohulnog skupa.

Pa mnijem ,možda će ovaj moj javni istup potaknuti na razmišljanje  barem iskrene vjernike.

Nije mi cilj polemisati i vrijeđati već istaći činjenicu, da sam ponosan što mi je Bog Dobrote i Ljubavi podario milost i uputio na pravi put .

Prihvatajući njegov nauk ,trdueći se da budem što bolji vjernik , odričem se svih šejtanskih , poganskih i  kumirskih nećistoča i  poganluka.

Nisam sudija , nisam bez grijeha  i nemam pravo nikome da sudim.

Ali imam pravo da ne dozvolim nikome , ama baš nikome , da vrijeđa moju vjeru i moje vjersko opredeljenje i da šutke prelazim protiv tih gnusobnih ataka.

Bog  Jedini me naputio da govorim istinu  , da se distanciram od  onih na koje se ON rasrdio i koje je prokleo ; licemjera , onih koji hule na Boga , rade bestidnosti , protivprirodni razvrat  i ogavna pogančerska djela. Silnici prema Bogu i ne shvataju da im  je ON njima već odredio pravednu  mjeru , i na ovom i na onom svijetu , samo se čeka dan ispostave računa.

Ukoliko bi , sačuvaj me Bože najveći oprosniče  same pomisli,  bez riječi protesta i protivljenja prihvatio tu ogavnu  i bogohulnu paradu zla, odnosno  šutke prešao preko  bogohuljenja bolesnih, izopačenih i nastranih kreatura koje su se odrekle pripadnosti ljudskom rodu stvorenih po Božijoj milosti i  kreaciji,  i sam bih postao  licemjer , bogohulnik , silnik  i pogan.

Sve one koji se deklarišu kao vjernici a prihvataju , odobravaju ili ćutke posmatraju kako se jedno od navjećih zala  čovječanstva , pogubnije od ratova i kuge , sprema da uprlja čistoću i nevinost našeg grada i naše zemlje , Bog Pravedni i Silni će na danu susreta pitati :

-Šta su radili tih dana?

-Koji su ih poslovi naveli da okrenu lice od nauka , vjere i Boga jedinog?

-Koliko licemjerja i šejtanskih / đavoljih  nećistoća je tada bilo u njihovim dušama?

Tada će se mnogi “nesvrstani” o svom jadu zabaviti.

Neka nam je svima Bog Mudri na pomoći.

Dopisano:

Bosna je oduvijek bila zemlja vjernika.

Osnovni demokratski princip nalaže državi da demokratskim sredstvima brani većinu stanovniišta od zla   i diktarure    izopaćenih i asocijalnih jedinki ( manjine) ,koje vrlo agresivno ,u ime besmislenih i licemjernih teza o demokraciji, slobodi i tolernciji nasilno , uličnom torturom promovira ubjeđenja koja vrijeđaju osnovna uvjerenja vjernika.

( Redakcijski kolegij , u ovom slučaju konzilij , stoji iza svake riječi člana uredništva , jer su  njegovi stavovi jednoglasno usvojeni.)

Bookmark the permalink.

Komentariši