“Novi svjetski poredak” – Izbor novih neprijatelja

Iz Arhiva

BY ADMINONI NAMA, MI NJIMA

 

Prema masovnim  medijima genocidnog  cionističkog novog poretka  ISIS neutralizovan, marginalizovan.

Mi znamo da su glavni osnivači te terorističke organizacije najveći svjetski teroristi današnjice  SAD iIzrael  , kreatori novog svjetskog poretka.

Na njihovu žalost umješali se Rusi i pokvarili planove decenijske strahovlade i bezvlašća na Bliskom Istoku.

Sada se mora / ju  izmisliti novi neprijatelj.

Geopolitički istraživači sa Blekilijevog međunarodnog instituta za Prirodne  nauke (Blacklys Institute  for Natural Sciences, Whiteland ) su izrazili skepsu u dugotrajnost zatišja na svjetskoj geopolitičkoj sceni , ali njihovi dobro obavješteni izvori su zakazali.

Pvaj put ućutkani strahom i silom  , jer su im pozicije na klimavim nogama.

Ipak , na osnovu dosadašnjih iskustava , predvidljive istorijske ponovljivosti i providne  , stupidarne bahatosti i neinteligenciji kreatora svjetskih tokova , u ratno-hučkačkom i organizovanom kriminalu, Institut je došao do nekih polusaznanja i i pretpostavki koje bi trebale da iniciraju nešto burnija dešavanja    u nekom skorijem vrijeme.

Plazeći od tih informacija , Institut navodi da se  skoro sa sigurnošću se može utvrditi nekoliko okvirnih varijanti  za povrat  monopolističke ekonomije u okvire  naručje  kreatora novog svjetskog poretka.

Iran je trn u oku Izraela i Saudijske Arabije. Kako oni skoro čitavo  stoljeće potplaćuju / plaćaju američki establišment bilo koje provinencije , onda su i sjedinjenoamerički zakleti neprijatelji.

Papua Nova Gvineja je neinteresantna. Afrika je ipak samo poligom za ispitivanje smrtonosnih hemijsko-medicinskih otrova, i narod više nema snage za ratove.

Sjeverna Koreja i Bosna su   džokeri. Uvijek se mogu aktivirati , napose u Bosni  dokle god su na vlasti fašističko-nacistički  režimi u susjednim “bratskim” državama Hrvatskoj i Srbiji.

***

Dopisano

Pohlepni monstrumi zla u rulet smrti uvedoše koronu , Ukrajinu i Rusiju.

Bookmark the permalink.

Komentariši