HDZ sabor narisao nacistički Unser Kampf / igrokaz na dan 17. Decembar/Prosinac

Danas je Subota 17. decembar/prosinac, 351. dan 2019++22. godine. Do kraja godine ostalo je još 14 dana.

Dakle danas imamo okruglo četrnaest dana do vatrometa na Tajms Skveru. To znači , do blejštavila nam nedostaje dva puta 7 dana. Ili ako vam je laše računati četrnaest puta jedan dan. malo je teže povezati račun sedam puta dva dana. Ali zakon komutacije je neumoljiv.

Danas ćemo kratko i jasno. Nem cile mile. Osilila se tronacionalistička bagra.

Ne mogu se kruške i jabuke miješati i na isti kantar stavljati. Trula jabuka će ucrvljati krušku. Zakon asocijacije. Ono kad bi se zezali.

Hoćemo reći , ako  samo jedan hanefija uđe međi normalne insane , on će ih pokušati natjerati da idu u Jemen i Siriju. Plaćeni su za to.   Znači hanefije su plačenici. Nema tu nikakve psihologije. Samo zakon licemjerja.

A i reis Kavazović je hanefija. I Riđobradi. A  razroka  bagra nije hanefija, on je od onih da tri prsta, koji negira genocid i ljudskost, analogno navija za genocidnu bratiju.ali kao i prethodni priprada pljaškaškoj ergeli.

Kardinal Puljić sve više navija za ukinutu genocidnu tvorevinu Herceg – Bosnu koja je pandan Pavelićevoj  zvjerskoj NDH.Valjda na kraju života želi otkriti svoje pravo lice. Tako to radi  pogan i lecemjeri.

A Dragan Čović ima privatnu hacijendu,sa grbače hrvatskog , a bome i bosanskog pučanstva. I hoće tu pljačku za vjek vjekova da aminuje u izbornom zakonu BiH.

Očekivano ima potporu   istovjetne neoustaške udružene zločinačke organizacije, kojia u saboru riše   novi nacističko / fašistički Unser  Kamf  , sa NDH aspiracijama prema Bosni,  po reprekusijama istovjetan  Main Kampfa.

Neće nikome od njih na dobro izaći , ha rade o glavi Bosni zemlji Božije milosti.

Što bi poete rekle :

-Živi bili pa vidjeli.

U prevodu .

-Samo jedno , lubenično puf o asvalst i nema ih.

Bookmark the permalink.

Komentariši