Da li je pederska vlast u Srbiji kompletirana?

Uvijek aktuelno

Iz Arhiva

 BY ADMIN11. MAJA 2018.ONI NAMA, MI NJIMA

Rezultat slika za erdogan i vučić drže se za ruke

U dilemi smo da li da damo muhur?

Ipak , pristojnost i  htjenje nemješanja u unutrašnje / lične stvari pojedinaca van naših granica, nam nalaže da se zapitamo:

– Da li je pederska vlast u Srbiji kompletirana?

-Da li pošast prijeti da se proširi i na druge zemlje u regionu?

-Da li su Trilateralci i Vatikanci Istambulskom deklaracijom o legalizaciji pederluka na globalnomnivou , dali zeleno svjetlo poganima , bolesnicima i ubomolnicima da agresivno krenu u osvajanje čelnih pozicija na globalnom planu ?

Anamo ona Barnabićka  , tribadija i  pederuša je premijerka. ali kažu tankosava , jer je ljubavnice napuštaju ha se ufate dobre kurble.

Loknica Dacić i nezaobilaznia klempica Vulin pederčine sa dna kace.

Ovaj Aleksandar  Vućić nam je bio sumnjiv , još od kada je bio u intimnoj/emotivnoj vezi sa ratnim zločincem i bivšom prvom gospođicom zeničkog pržuna, primitivcem i poganom Vojislavom Šešeljem. sada to više i ne krije, naročito poslije karambola i nestanka tranvestita Mikane. Svakog novog ljubavnika časti ministarskom foteljom.

Gospojična druženja  , sasvim logično, za poslijedicu imaju rakomornu zadnjicu i usta puna belege.

Šešelj je ipak svoje veze i opservacije vješto,ali  ne baš pametno krio.Odakle pamet u nepameti.

Kada zjevne hojdana , ne biraju se sredstva.Pitajte Vučića. 100 muslimana za  jednog srbina. Ili Dodika . 10 kutija ronhila za jednog muslimana. Tako vam muslimani kotiraju u svijetu genocidnih brojki.

Vučić i Erdogan svoju vezu i ljubav ne kriju.Kad god uzmognu grle se, ljube,miluju, gledaju se zaljubljeno i kao uspaljene šiparice  drže za ruke,isprepletenih prstiju, na veliko zadovoljstvo pederske elite.

Sada nam je jasnijo zašto je Erdogan pristao da se u  prelijepom Stambolu na Bosforu ,Turska zauvijek žigoše kao zemlja na čijoj teritoriji je donešena pederska deklaracija sa obligantnom snagom o legalizaciji svih vrsta pederskih pošasti,gadosti i boleština koje postoje na dunjaluku.

Ogromna ,nemjerljiva sramota za Istanbul, Tursku i čestiti  turski narod, koja se  za vijeke vjekova neće moći izbrisati

Da li su   Istambul i  Turska namjerno odabrani od Vatikanskoe bludnice i đavolje sorte , da se žigošu kao nova Sodoma i Gomora?

Vjerovatno!

Šta dalje?

Ne znamo.

Znanje je u Boga milostivog.

A turski narod šuti. Uplašen je, mogli bi proći kao Jermeni i Kurdi. Ali , Erdogan se kao i sve kukavice plaši vlastite sjenke, pa svoje protivnike proganja  širom globalnog dunjaluka.

A ne  znaju jade, Boga se treba bojati ,ne ljudi.

Čekamo rasplet. Ne sluti na dobro.

Bookmark the permalink.

Komentariši