Droga u Zagrebu i obijesni promitivizam hrvatskih čelnika

VIDEO Plenković presicu o uhićenju svog ministra završio riječima "business  as usual" - Index.hr

Droga je znak beznađa , neinteligencije , primitivizma i obijesti.

Zagreb je četvrti grad u Evropi po dnevnoj potrošnji kanabisa, 11. po potrošnji kokaina, 12. po potrošnji amfetamina te 14. grad po dnevnoj potrošnji MDMA, pokazali su rezultati evropskog znanstvenog projekta .

“Na žalost” narkomana Zagreb više nije prvi u Evropi na neslavnoj listi dnevne potrošnje kanabisa, pao je na četvrto mjesto.

Najslavnija potrošač opijata u Hrvatskoj je primitivac Zoran Milanović! Možda ga poznajete ? To je ona rošava , neokupana , nakazna pogan koja svoje impotentne narkomanske frustracije liječi drakonskim miješanjem u funkcionisanje susjedne , suverene i nezavisne BiH , sa nacional-fašističkih , bolje rečeno ustaških pozicija sile i mržnje.

Prema izvoru najbližem Andreju Plenkoviću koji želi da ostane anoniman ( voljena “tajna” crnokosa i dugonoga sjenka i siva eminencijanije ) , ništa drugačiji nije ni premijer hrvatske vlade.

Predsjedniku i premjeru države najbitniji bi trebali biti : dobrobit i prosperitet vlastitog pučanstva. Umjesto da se brinu za Hrvatsku i njen narod , oni pokušavaju da unište i nestanu susjednu Bosnu i Hercegovinu.

Ako su oni zadovoljni sa visokim narkomanskim rejtingom vlastitog pučanstva , sa izuzetno prosperitetnom tendencijom rasta parametara , to je njihov problem. Narod je taj koji treba da se zabrine. Zar treba da im narkomani kolo vode?

A za Bosnu se ne brinemo.

Bosna je zemlja Božije milosti.

Ko udari na Bosnu završi kao genocidni krvnici i kasapini Tuđman , Milošević i ostali ratni zločinci ili kao Milanović i Plenković i njihova lopovska i zločinačka bagra i fukara-

Bookmark the permalink.

Komentariši