Još ne sviće u plitkom umu , pitanje je da li će ikad

”Probosanske ” snage ,  „opozicionari“ , nezavisni i zavisni mediji i analitičarti, profesori , doktori ,akademci , napokon stidljivo otkrivaju Ameriku.

Udružena bh fašističko-nacistička ,mafijaška  trojna koalicija u saradnji sa „demokratskim“ zapadom , Rusijom ,Srbijom, Hrvatskom i Turskom radi na disoluciji Bosne i Hervegovine i podjeli na tri pljaškaška  nacionalistočka GETA , kao lak plijen velikosrpskih i velikohrvatskih aspiracija.

Bakair Izetbegović   radi sve što mu je i otac radio. Nudi Bosnu na tacni ustaškim i četnničkim krvolocima.Rasprodaje Bosnu kao da je to njegova babovina.

Radi talibanske filđan države projicirane babinom  Islamskom deklaracijom, u kojoj će svu vlast imati mafijaška elita u sprezi sa UDBOM i Islamskom zajednicom, prodaje zemlju u koju je rođen .

Kako niko da se sjeti Alijinog amaneta Erdoganu i logično zaključi koji je to amanet?

Amanet je podjela Bosne na tri dijela i stvaranje muslimanskog ćepenka.

Zar slijepci ne vide da je Erdogan u prisnoj / intimnoj  vezi sa Vučićem pa zatim Plenkovićem , Milanovićem, Dodikom , Čovićem i normalno Izeti-Jahići juniorom. Svake godine se višekratno sastaju i donose “pozitivne ” signale o prijateljskim posjetama i dobrosusjedskim namjerama u okviru zapadno balkanske saradnje.

Osnova tih susreta je razvlačiti pamet narodu na tri strane , post festum prijeteći eskalacijm sukoba među narodima.

Bakiru obavezno treba dodati Radončića , jer bi u pljačkaškoj podjeli Bosne došli do izražaja njegov skriveni „ rođendanski“ talovi sa Čovićem i Dodikom.

Zašto svi oni glorifikuju krvnika turske demokratije Erdogana. uvlačećeći mu se do ramena tamo gdje nikad ne sja sunce?

Jednostavno , pljačkaški ,karakterni i moralni profili su im istovjetni  i  imaju o iste ciljeve glede Bosne?

Međutim kao i otac Bakir je plitkouman!

Nudeći i rasprodavajući tri četvrtine Bosne ne vidi da podjela Bosne vodi konačnom  rješenju muslimanskog pitanja  po volji Vatikana i Zapada, nestajanju jednog naroda ,kao konačni cilj združenog genocidno-zločinačkog poduhvata na relaciji Evropa-Vatikan-Rusija –Srbija-Hrvatska-Turska.

Pobornici muslimanske talibabnske džamahirije ne  shvataju da Vatikan i Zapad nikad neće dozvoliti stvaranju stvaranje Muslimanske države u srcu Evrope,  a da nemaju plan kako da je nestanu ,čak i po cijenu novog rata i pokolja novih stotina hiljada ljudi vjernih milenijskoj multireligijskoj ideji Bosne.

O tome priča nakaza Milanović kada kaže nisu svi genocidi isti.

Sa hrišćanskog Milanovićeg stanovišta ( glede Jevreja , Roma , “obojenih” . Muslimana ,Indijanaca, azijata , aboriđana) neki genocidi  su opravdani. Sprčena i rošava , iskompleksirana nakaza , je samo prethodnica zapadne “demokratije” ili kako krvnik i zločinac Tuđman reče samo branik hrišćansstva (čitaj arijevske) i hrišćanske moralnosti.

Bookmark the permalink.

Komentariši