Valentin Incko je preplaćeno govno od čovjeka

Nismo se obazirali na mlitavu kreaturu koja je za dvanaest i kusur godina nerada u Bosni i Hercegovini u đep neopravdano ,nezasliuženo , na bigajli hak strpala, maltene ukrala milione EUR novčanica.

Na bezlilčna lijena  govna poput Valentina Incka i njegove fašističke nalogodavce ne vrijedi trošiti riječi, jer su od Boga zbog nečinjenja za vječnost žigosani.

Ali ih moramo , radi javnosti i istine i mi žigosati i objelodaniti, neka ga prati stigma naroda koga je zajedno sa ostalim fašistima i nacistima avijim nečinjenjem gura u proprtast i nestanak.

Čovjek koji je bio zadužen da pomogne jednoj napaćenoj zemlji, njenom narodu koga vlastelinska bagra bezočno i na očigled svjetske javnosti laže, vara, krade, pljačka i ubija , i da ih spasi novih zala i genocida za deceniju i dvije i po godine nije učinio niti jedan gest ( niti simbolični ,onaj dobre volje ) da opravda svoje misionarstvo.

Ono što nas posebno vrijeđa je da ga je kao takvog mađunarodna zajednica držala na vlasti 12 i po punih godina ,i dozvolila da se za njegovog mandata rode i razmašu  novi monstrumi , ljudski izrodi ,nasljednici genocidnih  fašistikih i nacističkih koljača udruženog zločinačkog poduhvata,a koje su on i međunarodna zajednica u korijenu trebali sasjeći.

Govno od čovjeka ide u smeće ,u ćenifu historije , tamo gdje pripada ,a mi se nadamo da će njegov nasljednik uz pomoć međunarodne zajednice imati malo manje sluha za genocidnog monstrume Dodika i fašistički nastrojene Čovića , Izetbegovića ,Vućića , Milanovića,Orbana,Kurca,Dude,Janše…, a više za stvarne potrebe bosanskog naroda i mira u regionu, poznatijeg kao krvavi i brdoviti zapadni Balkan.

Bookmark the permalink.

Komentariši