Smijurija – Bakir Izeti nas brani!

Iz Arhiva

BY ADMIN6. MARTA 2020. ONI NAMA, MI NJIMA

Bakir Izetbegović konstatuje:

„-Za odbranu Bosne i Hercegovine zaslužni su (samo) bošnjaci i ne može se objasniti kako smo uopšte uspjeli da se odbranimo?“

Normalno, minderpuza   ne može znati osnovne činjenice o odbrani Bosne. Čitav rat proveo na minderlucima u trezorima Narodne banke,zajedno sa ocem i reisom i klikom ostalih minderpuza i podrumaša.

Obranite molimo vas pažnju na izraz: odbranimo.

Množina kojom sebe, kukavicu i podrumaša uvodi među branitelje Bosne.

Množina kojom svoju porodicu uviodi među branitelje Bosne . A notorna je istina da je čitava porodica Izeti-Jahići njih 162 provelo krvavu bosansku klaonicu  u inostranstvu; mahom  dobro   zbrinuti u konzilatima BiH širom Bliskog istoka. O Halidinim skupljanju vreća sa zlatom za sina Bakira sve je rečeno. 

I on nama : Odbranili smo Bosnu!

E pa neće moći, ni ove noći a ni ubuduće.Ne damo čast naših boraca višenacionalnog sastava.

Koga je to on branio , osim što je sam sebi  raspoređivao vreće sa novcem i blagom , sakupljanih za narod i njegovu borbu protiv fašista?

Ko ga je to branio njegov otac separatista, osim što je pristajao na svaku podjelu Bosne i Hercegovine odmah po izvršenoj agresiji?

Čije  stope i amanet Bakir jr. slijedi?

Oca svoga koji je izdao Srebrenicu i prodao Bosnu i Hercegovinu Erdoganu, ubici nevinih i podjarmivaču vlastitog naroda.

Izeti – Jahići  su uvijek i jedino branili svoje adaciganlijske interese.

I molimo trezoraša i podaničkog  uvlakača,  da nas prestane branit , inače smo tek onda nagrabusili i ograisali.


											
Bookmark the permalink.

Komentariši