Ukrajina se jedino može odbraniti u Rusiji

Prije godinu dana:

DMIN1. MARTA 2023.ONI NAMA, MI NJIMA

Još uvijek aktuelno

Putin je javno obznanio :

Ukrajina i Ukrajinci nemaju pravo da postoje i mi ćemo ih porobiti i uništiti. Niko nas neće spriječiti da uništimo sotonine horde, čak i po cijenu nuklearnog rata jer je Hristova svjetlost sa nama. Poslije toga u ime Isusaove slave idemo u nove ratove , razaranja i uništavanja , dok ne postanemo gospodari svijeta. Niko nas ne može spriječiti u tome.

“Demokratski” Zapad je vrlo , vrlo jasno i glasno rekao:

Mi nećemo da branimo Ukrajinu jer smo kukavice da branimo slabije i nevine od jačeg. A i oboje su antihristi i đavolje sjeme. Kako je Isusova svjetlost sa nama već 17 stoljeća , mi kao gospodari svijeta nećemo dozvoliti da se taj status promjeni. Zato ćemo osuđeniku na smrt poslati svu potrebnu pomoć , novac i oružje da masakri i genocid među đavoljim sljedbenicima bude kompletan, strahobalan i sveuništavajući.

Naravoučenije :

Ukrajinu i njen narod se mogu spasiti samo uz Božiju milost i pomoć bratskog Ruskog naroda. Da ovaj izađe na ulice i svrgne sa vlasti samoproglašenog ruskog cara Vladimira Putina Maleckog . Da se ruski vojnik okrene i vrati majci i toplini u zagrljaj. To je mjesto gdje njegovo srce i tijelo pripada.

Ovo nije rat ruskog i ukrajinskog naroda. Oni nikada nisu bili neprijatelji jedni drugima. Nikada ni jedan narod nije neporijatelj nekom drugom narodu. Narodi se ne mrze. Maloumnici i krvoloci na vladarskim prijestoljima i zlo koje ih okružuje su ti koji silom oduvijek tjeraju narode da se među sobom ubijaju.

Šat slijedi ?

Apokalipsa? Armagedon?

Ne , nikako ne! Rat u Ukrajini je samo borba dva zla za prevlast.

Bookmark the permalink.

Komentariši