Buđ I smrad među fukarom , pljačkašima i ljudima bez obraza

Vrlo aktuelno !

Iz arhiva


BY ADMIN15. MAJA 2021.ONI NAMA, MI NJIMA

Još uvijek vrlo aktuelno !

Danas nam dan tukne na buđ i smrad.Nikako da se dohavizamo,čemu vodi.

A onda skontamo da pomalo tukne i na žene koje ginekologiju i akušerstvo specijaliziraju u apotekama.

Doduše , mi znamo samo jedn ženu ,koja za sebe tvrdi da nije gospođa, to znači ni hanuma, koja je u apoteci specijalizirala akušertstvo i ginekologiju.Javno se time pohvalila. Ispada ona je nekaki svjetski fenomen.

Provjerom kod svih medicinskih fakulteta svijeta nismo mogli naći ni jendog specijalizanta/icu akušerstvo i ginekologiji koji su staž obavili u apotekama , oliti veleprodaji i maloprodaji lijekova.

Nama je zato čudna ova afera sa mesarom koji je optužen za nedriljekarstvo i estetske operacije . Mesar kao hirurg operisao u Beograda pet godina

Ko velimo ako se porodi i pobačaji , i ine bolesti anamo one, izučavaju u apotekama, zašto se mesaru osporava pravo da skida salo pretilim i iskompleksiranim ženama, kad je on daleko stručniji za operacije skidanja viška sala, od tzv.akušerske babe, koja nema pojam odakle joj čageta.

I radi bez čageta dvadeset i kusur godina , Da je upitate odakle joj papirologija ;Jal Zagreb,jal Sarajevo , jal Instambul, jal sverkrove znane i neznane štele i prisilni kuluci časnih medicinskih stručnjaka , morala bi potražiti advokate da joj pomognu.. Kako će znati jadnica? Pogubili bi se i mnogo pametniji od nje u svim tim mogućim kombinacijama.

I mesar će robijati pet godina za nekoliko oštećenih kilograma sala, a babica neće (???) za mnogobrojne nestručne akušerske radnje i predavanja , niti za ubijanje bolesnih ljudi neispravnim pljačkaškim respiratorima.

E pa , svašta čovjeku mere pasti u blentaru u ovim danima koji tuknu na smrad i buđ zlih i sitnih balega od ljudi.

Bookmark the permalink.

Komentariši