Zemlja je jajolika

Rezultat slika za Nojevo jaje

Zemlja je jajolika ,kao i njena sistemski jedina poznata zvijezda Sunce.

Već odavno NASA u svojoj bazi podataka, duboko zakopanoj od javnosti , sakriva činjenicu da Sunce i  Zemlja imaju oblik nojevog jajeta. Zašto baš nojevog, to nismo uspjeli doznati.

Povjerljivi izvor je tražio dodatne finasije, ne shvatajući da su normalni mislioci uglavnom kokuzi. Ipak smo uspjeli doći  do slike –  dvije ,nama najživotnije zvijezde , snimljene teleskopom Huble.

Uživajte u novoj viziji svjestskog poretka.

Ovaj podatak se skriva kao najstrožija tajna , da se ne bu uznemirili glupani  koji tvrde da je zemlja ravna, hablečine koje svake godine predviđaju  po nekoliko apokalipsi  i maloumnici koji tvrde  da je univerzum star oko  6.000 godina.

NASA to objašnjava činjenicom da će njihov ptičiji mozak pogrešno shvatiti  jajoliki oblik Zemlje i pomisliti da su se  izlegli njenim direktnim porođajnim mukama . Pomišlja se da i sljedbenici Nojeva , u nepameti , često zavlače glavu upijesak. Kažu tamo se najbolje mjeri plićak uma.

A sem toga Noji/Nuhu odgovara da su zemlja i sunce Nojevi nus produkti.

No , to je samo dio probleme. Onaj teži je , da bi to pučanstvo pilećeg  uma moglo pomisliti da im je  višefazni Mjesec otac , jer je on ,rodno , najbliži  Zemlji.

U svom ozbiljnom pristupu svakoj gluposti ,zaboravljaju da su možda oprašeni sa kometa , meteora , ili nepozantih  letećeg baluna koji prohujaju pored Zemlje. Sistem ” pčelica Maja”.

U svakom slučaju oni nisu normalni kao svi ostali Zemljani. Imaju privilegiju da im je pamet  prohujala mimo moždane šupljine i ostavila dovoljno praznog prostora  za  smišljanje novih “genijalnosti” .

Bookmark the permalink.

Komentariši