Milanović – Dodik / Koliko bijelih crta toliko nebuloznog kukavičluka i očajničkih kompleksa

Mi odustali da pratimo ispade i krize ovisnika na našoj stranici. Dosadilo nam. Ne možemo mi upratiti dešavanja , koliko oni bijelih crta i nebuloza mogu povući iu isćenifat . Iz dana u dan. Alki đavo im ne da mira. Moraju oni Bosnu divnu i milu , i prkosnu od sna da prostiš, svako malo dofaćat.

Ha im familja zakaže u recidivu ili se , sa strane , izvrne na sve četiri , ili im kvalitet i količina crta ne štima oni polude – ko hajvani kojima nisu svi na broju. I normalno okome se na Bosnu i Hercegovinu. Putin ih plaća za to . A mere bit i drugi mentori , iste đavoljske fele. .

Nije njima Bosna kriva što su taki kaki su – NIKAKVI. Kakani ljudski abortusi. Ha progovore , zapahne vas smrad septičkih jama u kojima su im preci vijekovima živjeli i ćenifali . I nisu se prali ni kupali osim za Božić i Uskrs. Đaš ba u vukojebinama naći čestitog izvora vode. Iako su osvjedočeni bezbožnici valjalo je u te dane pred narod bar malo upristojeno izaći. A ovi njihovi firauni isti. Smrad vonja na kilometar. Voda im misaona imenica. Kosa masna , na licu kraste od prljavšrine , žvalje zapjenušane i neumivene godinama.

Ovi razroki i oni rošavi identično gledaju. Ne mereju ljude u oči pogledati. I lažu narode naš do zla prekomjenrog , da ne mere veće biti. A narod ispotiha tvrdi – ko laže taj i krade. Ko krade taj i ubija. I zločinac postaje. A takim je mjestu u pržunu. Ovodunjalučkom ili vječnom. A taj pakao im se odavno sprema . Obojici i još nekim pederima i gulikožima. Vučiću, Plenkoviču, Čoviću… I oni se plaho nameračili na Bosnu i ne vide šta im žena i djeca rade.

Nismo zaboravili Bakira i Sebiju Izetbegović. Nikako. Ali njih je “njegov” narod pomeo govnavom smetljarskom metlom sa pozornice i poslaa na smetljište današnjice. No , od pržuna ni oni neće moći pobjeći. I ovog i onog.

Nebeski zakon loji se ne mjenja.Svakom po zasluzi. Kad tad!

Bookmark the permalink.

Komentariši