SAD i Zapad izgubili rat u Avganistanu – totalna glupost i laž

Već par dana čitamo gluposti , beljezgarije ,laži i neinteligentne zaključke:

Rat u Avganistanu završen porazom SAD i Zapada.

Kažu rat je SAD koštao 2 triliona US $ i 2.300 poginulih američkih boraca.

Za SAD i ostali “objektivni” demokratski svijet i novinarstvo avganistanci na postoje . Šta sa stotinama triliona razaranja i stotinama hiljada mrtvih avganistanaca?

Ali sada ćemo pomaknuti fokus na drugu stranu i razmišljati o ljudskoj glupošću,kukavičluku , zarivanju glave u pijesak i prodavanju magle.

90% svjetskih medija je u rukama cionista.

90% vojne industrije su u rukama jevreja/cionista ; uz SAD največih zločinaca i terorista s kraja dvadesetog i početka 21 vijeka .

90 posto famaceutske industrije je takođe u rukama tih zakletih neprijatelja čovječanstva.

Sve institucije UN i zapada su pod njihovom vlašću.

SAD su imali zvaničnu vladu Avganistana i njenu vojsku pod svojom stopostotnom kontrolom , naoružavajući ih i obučavajući ih.Normalno po najvišoj cijeni.

Za sve ove godine su usko sarađivali sa talibanima, na svim nivoima.

Naoružavali su ih prodavajući im sve što je trebalo po paprenim cijenama. Talibani su to plaćali uglavnom makom, opijumom i drogama.Gospodari rata su drogu prodavali na svjetskom tržištu , ali ponajviše na svojoj teritoriji jer treba narodu oduzet mogućnost razmišljanja.SAD je postala zemlja narkomana.

Morali su , radi svjetske publike izgubiti po kojeg američkog , uglavnom obojenog vojnika, da bi mržnju američke javnosti usmjerili na tamo neke islamske fundamentaliste , koji su eto uzeli sebi za pravo da se tamo negdje u bespuću makova i goleti, bune protiv zapadne “demokratije” i vatikanskih načela života,želeći slobodu i pravo vlastitog odabira u skaldu sa svojim tradicijom i reliligijom.

Kada su vidjeli da je Avganistan dovoljno porušen, da se svjetsko tržište zasitilo avgannistanskom drogom, da su odložili dovoljno radioaktivnog i biohemijskog otpada, i da je rat postaje suvišni teret SAD i saveznici (providni paravan za tzv.zapadnu demokratiju, a u stvari udružene zločinačko agresorske postrojbe širokih ovlaštenja) su se bezbrižno povukle,povlaćeći sa sobom politički i vojni vrh Avganistana , odnosno jednostavno prepuštajući Talibanima “njihovu” zemlju.

Slušate li “humanistu” Bidena:
Povukli smo se da bi izbjegli krvoproliće!

To je ortodoksna i bezočna laž.

Dvadest godina SAD ubijaju,terorišu i izazivaju bratoubilačka krvopolića u Avganistanu. Za dvadeset godina nisu našli ni tragove Al Qaide i Bin Ladena u Avganaistanu ( “povod za intervencuiju saveznika”) Pa zašto su ostali dvije decenije i učestvovali u krvoprolićima i zvjerstvima u Avganistanu.

Ni SAD ,ni cionisti se ne povlače iz bilo kog kraja svijeta dok god imatju interesa i profita , i nađu ili spremaju nove pljačkaške pohode.

Živi bili pa vidjeli!

Uskoro očekujemo novo ( može i staro) svjetsko krizno ratište.

Sada će se napaćeni , decenijskim osvajačkim ratovima porušeni i ubijani Avganistan graditi.

Pogodite ko će imati najviše udjela/koristi od toga?!

SAD i Cionisti .

I uvijek isti scenario. Rat, razaranja ,prekid neprijateljstva,izgradnja , pa opet rat, bolesti , glad,sveprisutna smrt , uništavanja. i razaranja. I onda iznenadni mir i obnova.

Daleko od Terijtorije SAD se brane vitalni američki nacionalni interesi.

Ma koji bijendi interesi ?

U čije ime i za koga?

Zbog nekoliko jevrejskih porodica koje umišljaju da drže čitav svijet u svojim rukama.

Zaboravljaju Boga Jedinog Milostivog .

On sve vidi i zna. I nagrađuje i kažnjava.

I sada se mi pitamo kako to da nezavisno novinarstvo ništa ne vidi i ne piše o tome.

Gledamo u prelijepoj Bosni sve sami pametni nezavisni analitičari, “objektivni” mediji i novinari a niko da pisne o istini. Samo prenose ono što im cionisti serviraju zaglupljujući vlastito pučanstvo cionističkim dezinformacijama.

Svjedoci smo hvala svjetskih medija na račun zapadne demokratije i njihovih civilizacijskih dometa.

Droga,dekadencija, beznađe , homoseksualizam i mentalna bijeda su jajveći dometi zapadne demokratije.

Šta mislite ko diže tenzije ,uzrokuje ratove , stvara zaraze i bolesti , ljudsku rasu tretira kao pokusne kuniće i zombije bez mozga?

Evo vam tačnog i jedinog istinitog odgovora:

SAD , jevrejski cionistički lobi uz punu podršku Vatikana , homoseksualnog/pederskog lobija , Zapada , Putina i Kine (Takozvane grupe G 7 i G 22).

Čeprkajte malo dublje gospodo, mislite glavom,nemojte biti saučesnici zla.

Pogledajte sudbinu Evrope ,Bliksog , Dalekog Istoka,Južne Amerike….

Rat do rata.Smrt,uništavanje …

I na kraju vidite šta je bilo sa Bosnom!

Vidite kamo ide Bosna.

Ni mir ni život u Bosni ne dozvoljava te neman, ta bjelosvjetka zločinačka fukara u sprezi sa kriminalnon pljačkaškom bagrom , kukavicama i izdajicama vlastotog naroda. Kada zatreba novi rat , reći će : prepustili smo Bosancima da sami odluče o svojoj sudbini.

A “demokratski ” zapad je razorio Jugoslaviju , ustoličio fašističke režime u Sloveniji,Hrvatskoj i Srbiji, a u Bosni doveo fašističke SDS/SNSD, HDZ i SDA na vlast. ,Stvorio genocidne tvorevine tzv.republiku srpsku i Herceg-Bosnu na čelu sa potonjim osuđenim ratnim zločincima .Zatim postavljao poslušnike i razgrađivaće /djelitelje Bosne (Ćoviće,Dodike i izetbegoviće ) na vlast i držeći sve zajedno preko tri decenije na vlasti.

A imaju ,Dejton , Bonske ovlasti,visokog predstavnika i ne čine ništa za boljitak zemlje kojoj su oni garant i koji samo služe da ratne tenzije tinjaju..

Gospodo novinari, pučanstvo, zombiji, poslušnici i kukavice,plaćenici i izdajnici vlastitih naroda počnite misliti svojom glavom i budite ljudi dostojni Jedinog Stvoritelja.

Bolje vam je! Vjerujte na riječ…

I molimo vas nemojte ni slučajno pomisliti da volimo talibane ili odobravamo bilo koji segment njihovog rada i ponašanja!

Oni su tipični predstavnici zatucanog ,izopačenog i nakaradnog fundamentalističkog shvatanja šerijata koji se kosi sa svim postavkama izvornog Božijeg nauka i Islama.

Droga i Islam?

Saradnja sa dokazanim neprijateljima Islama?

Granatiranje i ubijanje vlastitog naroda?

Žene su roblje bez prava glasa?

Svi ama baš bez pogovora moraju slušati vođe,vjerske i svjetovne , čak i ako je njihovo vodstvo protivno i Božijim i ljudskim zakonima?

Bombe u džamijama i među vjernicima?

Silovanja….

O tome pišite gospodo novinari.

Ne bojte se ni svojih ni stranih vođa i poslodavaca.

Bookmark the permalink.

Komentariši