Crne rupe / Igrokaz na dan 30.Septembar / Rujan

Danas je Subota 30.Septembar / Rujan 2023. Ako smo pravilno prepisali.

Kažu , prenesite dunjalučanima da je  272 dana odletjelo na zasluženi odmor. u hladovinu .

93 dana će sasvim lagano , postrojeni ko po kanafi  pohrliti   nama u zagrljaj.Mnoge neće ispuštati iz zagrljaja dok  ne odu i povedu ga sa sobom.Nekog u hladovinu , nekog na usijano mjesto.

Dani zaista vrlo ozbiljno i bez imalo popustljivosti obavljaju sve naloge koji su im zapisani.

I a sa ovim današnjim blagim danom  ode prelijepi, raskošne ,sneni i plodni Septembar.

Vrati će se , ako Bog da , još mlađi, ljepši , raskošniji i nadasve bogatiji. Normalno , ako je i njemu zapisano da se vrati.

Valjaće nam svaka Njegova blagodat.I obdan i obnoć. Obdan za radi i šupljanje,obnoć za odmor i…,jasno malo drugašije šupljanje.

A sve što je šuplje treba povremeno napuniti i kako je određeno polako , natenane i na obostrano zadovoljstvo konzumirati.

Baš je ova priroda čudesna. Skontala sve što je šuplje treba se popuniti kako to priliči, konkretnom i potrebnom mjerom.Ni više ni manje nego što treba. Ako je manje neko zapomaže , daj još malo . A ako je previše, nije baš higijenski,  ali to i nije neki problem. Nikad nije previše šupljine puniti.

Eno pogledajte one Crne rupe. Od kada je vijeka , pune se i pune, reko bi čojk pretpavaju se , a ono nikada ih napuniti.I tako će kažu navijek biti , do onog momenta kad se odluči , da  se ovaj navijek preokrene u neki drugi navijek. E tada ne znamo šta će biti. I hoće li se Crna rupa i dalje puniti.

I nemojte da bi se igrali sinonima,inačica, varijanti sa Crnom rupom ; nemate pravo izbora.Šta vam se ponudi uzmite.Ako vam se uskrati plačite ko godina. Ko vam kriv šo niste skontali razliku između crnih rupa i ostališ šupljina?

Što bi poete rekle:

-Šuplji kazan se da zakalajisati , a crna rupa oblajhati.

U prevodu:

-Skrpljeno i oblajhano nije isto što i novo.


											
Bookmark the permalink.

Komentariši