Monstruozni Japanci i karma

Iz arhiva 

Uvijek aktuelno

Japanci ne odustaju od svojih zločinačkih nauma.   . Bjesomučno i masovno uništavaju prelijepe miroljubive živote i budućnost planete .

Bitan je profit.

Zaboravljaju  , citiramo:

„11.3.2011.

14:46 JST (05:46 UTC) – Japan je pogodio razoran potres Tokoku, jačine 9 prema Richterovoj ljestvici. Uz goleme štete u području zahvaćenom potresom, štetu je pretrpjela i nuklearna elektrana Fukushima 1. Iako su sva tri aktivna reaktora prestali s radom, sam potres, unatoč razornoj snazi nije nanio velika oštećenja na elektrani no cunami koji je kao posljedica potresa uslijedio sat vremena nakon samog potresa potopio je spremnike s gorivom i same dizelske agregate koji su bili namjenjeni za proizvodnju električne energije u slučaju nesreće. Samo sat vremena nakon potresa cijela je elektrana ostala gotovo bez ikakvog izvora električne energije. Nakon što je Japanska agencija za nuklearnu i industrijsku sigurnost sazvala sjednicu kako bi utvrdili oštećenja i spriječili daljnje razaranje, japanska je vlada proglasila izvanrednu situaciju i naredila evakuaciju stanovništva u krugu od 2 kilometra…

Uslijedile su eksplozije,razaranje,curenje radioaktivnosti, prećeno pogibijama…

No ,to je samo početak drame koja je bjensila slijedećih osma dana, a pogubna je i dan danas.

Opseg nesreće

U nesreći nuklearne elektrane u Fukushimi 1 nije došlo do izravnog istjecanja radioaktivnog materijala u okolinu. Usprkos tome ova je nesreća ocjenjena maksimalnim 7. stupnjem po INES skali kao nesreća s globalnim posljedicama zbog brojnih oštećenja na samoj elektrani i okolini elektrane te zbog činjenice da su nesrećom zahvaćena čak četiri od ukupno šest reaktora. Iako je i nesreća u Černobilu također ocjenjena stupnjem 7, razina radiacije koja je ispuštena u okolinu u havariji Fukushime iznosi 10% radiacije koju je uzrokovala nesreća u Černobilu. Broj stradalih u Fukushimi teško je odrediti jer je nesreći prethodio potres i cunami, no žrtve su višestruko manje nego u Černobilu. Dva zaposlenika tvrtke TEPKO stradala su odmah nakon tsunamija a njih ukupno petnaest je ozljeđeno u trima eksplozijama koje su usljedile u narednih nekoliko dana. Radijus evakuacije na kraju je iznosio 20 kilometara od nuklearne elektrane, iako je radiacija bila višetruko viša od dozvoljene i na udaljenosti od 30 km. Stanovnici ipak nisu evakuirani nego su opremljeni preparatima koji smanjuju utjecaj zračenja na ljudsko tijelo.“

Poslije svakog pomora predivnih, nevinih i inteligentnih bića priroda se pobuni i Japanu slijede kaznene poslijedice za  njihova  monstruozna  djela .

Žao nam nevinih , ali oni nikada ne podižu glas protiv pomora čudesnih  morskih  bića.

Ne , bi bili u koži nevinih , zbog djela zločinaca i monstruma. Zemljotresi , cunamiji i fukušime se uvijek vraćaju i prijete.

Kazna će neizostavno doći.

Da li će se morbidni zločinci  ikad opametiti i postati ljudi dostojni svoje namjene?

Dopisnao:

Nisu se opametili.

I dalje rade iste monstruozne stvari.

I još monstruoznije.

Sada ispuštaju radioaktivni otpad . Valjda da pomore podzemni biljni i životinjski svijet.

O , da! Kažu da nije opasna ta voda iz nuklearnih reaktora.

Aha kako ne. Možda neće biti opasna kada sami sebe radioaktivitetom unakaze. i nestanu.


											
Bookmark the permalink.

Komentariši