Palestina i Izrael / Jad i bijeda svjetske demokratije i novinarstva

Uvijek se dokazuju istinitost Božanskih načela:

-Jedna je istina!

-Sve je u parovima!

Čitav svijet se zabrinuo i polarizovao glede nove , po ko zna koje tisućite eskalacije sukoba između Izrailjaca i Filistejaca.

Da bi nastavili zapis moramo odrediti ko su ti Izrailjci i Filistinci , da prostite.

Riječ izrailj je kovanica dvije riječi u značenju:

Boriti (rvati) se sa Bogom ili Prkositi Bogu.

Filistijci su narod nejasnog porijkla iz koga potiče čuveni Davidov suparnik Golijat. Kroz tisuće godina mnogo su jada , crnila i krvi zadali Izrailcima i ovi njima . U neku ruku filistejac je za izraelićane postao sinonim za svakog onog ko ne pripada judaizmu i koji je neprijatelj Izraelaca.

Kako su se izraelci tokom tisuća godina postojanja uspjeli zamjeriti i zakačiti sa skoro svim znanim i neznanim narodima ,ispada da je njima krvni neprijatelj i Filistijac svako ko nije zatucani ortodoksni jevrej i krvoločni cionist. .

Bez obzira što su se izborili za smaknuće Isusa , okosnice hrišćanstva , kroz dva potonja mulenijuma su svojim podmuklim i mahom zločinačkim igrama uspjeli kupiti i u mali džep prsluka staviti skoro svu zapadnu oligarhiju i establišmente , napose anglosaksonsku menažeriju . Kanibalističke predstavnike ofucane sifilističke kurve Velike Britanije ( i njenu morbidnu krunu ) , zoofiličlne kauboje pentagramske povinijencije iz genocidne SAD tvorevine i priljepak, sada već mlaku i propalu francusku pošast. .

Na inicijativu pomenutih svjetskih terorista mimo svih pravnih normi i zakona osnovana je fantomska , vrijeme će pokazati i genocidna tvorevina Izrael .

Još od I svjetskog rata Jevreji se uz pomoć Britanaca permanentno i pojačano naseljavaju u Palestinu. Tada se i formirala jaka sigurnosna mreža , koja je prerasla u tajnu službu Mossad , koja je postala glavna krvoločna , i egzekutorska struktura u genocidnoj hijerarhiji cionističke vlasti.

Mosadu nikad nije uspjelo ništa da promakne. O njegovom monstruoznom i ubilačkom djelovanju je izlišno trošiti riječi.

I sada , odjednom , neočekivano i iznenadno Hamas izvodi savršeno organizovani vojni upad na tlo izraela. Prvi u novijoj povijesti sukoba Palestine i Izraela.

Ma hajte ,molimo vas.

Koga oni zajebavaju u zdrav razum ?

( Oprostite na izrazu , ne koristimo vulgarnosti , ali ponekad one najbolje oslikavaju neke oridinarne i nesuvisle gluposti. )

Vrlo je jasan i providan cilj cjelokupnog rekli bi zapadnog i izraelskog cirkusa . Ali za palestinski narod vrlo pogubnog i smrtonosno tragičnog scenarija.

Krvoločnost , genocid i masakar su ideologija i milje Izraela i Mosada . Njime je trebalo zgroziti svjetsku zajednicu. To nije bilo teško jer 90% glavnih svjetskih mas medija pripada cionistima, Zapad je podržao izrael . Izrael je dobio opravdanje za krajnji cilj , milenisjku težnju. Protjerati svo palestinsko i nejevrejsko stanovništvo i konačno stvoriti homogenu vlastitu državu. To što je to postignuto genocidom i na tlu otetom od suverene Palestinske države nije ni za Zapad ni za Izrael nikakav demokratski izazov i problem.

Za razliku od drugih , ne smatramo da ljudski faktor može previše promjeniti sudbinu Izrailjaca. Njihova sudbina je davno određena na najvišem nivou i sudu.

Presuda glasi:

– Kad nestane Filistejaca , nestaće i Izrailjaca!

Ne bi nikako izraelićanima i njihovim zapadnim sluganima bili u koži.

I sada pučanstvo milo i jadno , i dalje vjerujte kupljenim , neukim , podaničkim , zlim i glupim novinarima koji vas stoljećima , od Gutenberga lažu i ispiraju vam mozak, za sitnu uvlakaćku lovu po nalogu vlastodržaca .

Bookmark the permalink.

Komentariši