Genocidno naslijeđe samoproglašenog analitičara

“Dokažite da je u Sarajevu ubijeno 1.601 dijete ?”

Koje li bezumnosti , bezočnosti i zvjerske neljudskosti koja od žrtve traži da ponovo prekopavaju kosti , masovne grobnice nevino ubijenih i dokazuju ubicama koliko ih je ubijeno na stratištima širom Bosne zemlje Božije milosti , a ovaj put i Sarajeva Grada čednosti.

Jedan kvazi intelektualac i režimski plaćenik genocidne tvorevine nudi 10.000 KM pojedincu, nevladinoj organizaciji, državnim institucijama, međunarodnim organizacijama, udruženjima građana, medijima, koje mu donesu, kako je napisao, relevantne podatke da je u opkoljenom Sarajevu, koje je kontrolisala Armija BiH, ubijeno 1.601 dijete.

Nećemo obratiti pažnju na izrazito tužno medikretensko lice u kojemu blješti kompleks genocidnog poricanja i straha o identifikaciji sa najgnusnijim i najkrvoločnijim zločinom koji se zbio u srcu Evrope od poslijednjeg svjetskog rata.

Seni mrtvih nam ne dozvoljavaju da se spuštamo na nivo nerazumnika i sljedbenika genocidne vrhuške koja je odvela čitav jedan narod u izolaciju , anatemu i propast .

Mi smo djeca Bosne zemlje Božije milosti i baratamo samo činjenicama

U Sarajevu se nije ubijeno samo 1601 dijete. Ubijeno je sveukupno 14.011 nevinih građana Sarajeva.

Bog Milostivi nas je učio i molio:

Tko ubije jedno nevino biće , kao da je ubio čitav svijet.

Od Adama i Eve su nastali svi ljudi svijeta .

U Sarajevu je ubijeno 14. 011 svijetova , od kojih 1601 nevine dječice , vjerujemo , sada već Božijih Anđelćica. Tu dolazimo do prave svrhe organizovanih genocidnih nakana Srbije i njene genocidne tvorevine.

Nek se ubice zapitaju koliko su nerođene djece ubili da su žrtve ostavile u životu. Brojke su se matematičkom i bilo kojom naučnom progresijom , u nekom budućom , nažalost za žrtve nepostojećem vremenu su se mogle uvećati u milijarde.

I zato , po svim i Božanskim i ljudskim uzansama , tvrdimo u Sarajevu i cijeloj Bosni se desio genocid.

Definicija genocida u Konvenciji o sprječavanju i kažnjavanju zločina genocida, koju je prihvatila Opća skupština UN-a 9. X. 1948. UN mora biti ugrađena u zakonodavstvene zakone svih članica :

“Genocid

Zločin usmjeren na uništavanje, u cijelosti ili dijelom, neke nacionalne, etničke, vjerske ili rasne skupine ubijanjem njezinih članova, nanošenjem teških fizičkih ili psihičkih ozljeda, stavljanjem skupine u takve uvjete života koji mogu dovesti do njezina uništenja, nametanjem mjera što dovode do sprječavanja rađanja u skupini ili prisilnim odvođenjem djece u drugu skupinu. “

Eto , Srđane Puhale , bijedniče bijedni , nečovječe , negatoru ljudskosti i sljedbeniku monstruma , u par rečinica ti rekosmo koliko je djece ubijeno u Sarajevu. Uzmi objektivnost u ruku pa sam izračunaj ono što ti nije jasno o ubijanju i genocidu . I nemoj zaboraviti genocid u tvom gradu.

Ne želimo tvoj krvavi novac , trebaće ti , ali neće ti biti dovoljno ni svo blago svijeta da prebrodiš rijeku Stiks i završiš u Danteovom Devetom krugu.