ТРЕЋИ ПУТ ЗА ТРИ ДАНА Вучићу Поново “Позлило”

Narod ima vođe kakve bira i zaslužuje

Prema navodima strbijanskih medija na njihovu žalost, predsjedniku Aleksandru Vučiću je po ko zna koji put u zadnjih desetak godina , u poslijednja tri dana tri puta pozlilo.

Uvijek isti simptomi iscrpljenost, malaksalost, povraćanje. Sa Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, opetovano izdaju veoma šture navode da je riječ o “kardiovaskularnim problemima”. srčanim smjetnjama, visokom pritisku … , ne ulazeći i detalje.

Čak i lične saradnike najbliže pozadini Vučića čudi da objektivno i opoziciono novinarstvo , iako pišu o neutješnoj i neuzvraćenoj ljubavi Likane , nisu napisali ni riječi o HIV-u ili predoziranjima i krizama pomraćenja uma.

Inače sve ljudske nakaze uobičajeno pate od narkomasnkih kriza , , psihopatije , periodičnih pomraćenja svijesti i mentalnih blokada , nekontrolisanih ispada , halucinacija i kukavičkog straha od ljudskosti.

Milanoviću pozlilo

HDZ Istarske Županije - Prehlada? 🤧 #slučajnadržava | Facebook
Ako laže koza ne laže rog!Kažu da je u pitanju prehlada? Aha, kak ne!Pavlovljev refleks i nedostatak kućn0g odgoja.

Prema dobro informisanom članu Milovanovićeg stožera , koji je naravno želio ostati anoniman, predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću Rošavom je neposredno prije polaska u posjetu BiH (Novoj Biloj i Travniku) pozlilo.

Uzrok je vjerovatno predoziranje. Zbog iscrpljenosti , povraćanja i malaksalosti , Milanović je morao odgoditi posjetu iz “sigurnosnih razloga” .

Inače sve ljudske nakaze uobičajeno pate od narkomasnkih kriza , psihopatije , periodičnih zamraćenja svijesti i mentalnih blokada , nekontrolisanih ispada , halucinacija i kukavičkog straha od ljudskosti.

Najava kraha akademske karijere Izetbegovićke ( ? )

Sasvim očekivano satrapska direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) Sebija Izetbegović je izgubila tužbu protiv uvažene Doktorice Zehre Dizdarević.

Povod je bila izjava doktorice izdarević   na TV FACE , koju su prenijeli gotovo svi bh mediji :

„  Sumnjum u akademsko obrazovanje Sebije Izetbegović, (njen akademski put i stjecanje diploma i akademskih zvanja). …Žao mi je sto sam popustila na molbe da joj se pomogne u stvaranju akademske karijere.”

Postavlja se etičko, pravosudno, akademsko  i ljudsko pitanje da li je gubitkom spora , posredno presuđeno  da negospođa Izetbegopić nikad nije pripadača akademskoj zajednici .

Podržavajući presumpcoju nevinosti , nadamo se da će nadležni sud potvrditi sunnje doktorice Dizdarević glede vjerodostojnosti opšteg i akademskog obrazovanja Izetbegovićle.

Moralno ,razmišljamo koliko treba biti nečovjek pa tužiti onoga ko ti je omogućio da nepravedno budeš ono što samostalno ne bi ni u snu mogao postići.

Nismo, proroci , ali za sekicu se naziru nove optužbe po mnogim tačkama.