Čudovišta od ljudi

Na pitanje novinarke N1 o glasanju u Domu naroda u kojem je HDZ dao podršku SNSD-ovom prijedlogu za poništavanje Inzckovog zakona Čović je rekao:

„“Nikome ne dugujem objašnjenje…““

Koji bahati kreten?

Ipak , nama je jasno razmišljanje  zločinca Dragano Čovića upravnika radnog konc logora u  zloglasnoj ,  ustaškoj genocidnoj  tvorevini Herceg Bosna .

Radom logoraša , od kojih su mnogi pobijeni Čović je stekao kapital za gradnju svoga kriminalnog  carstva.

Negiranjem genocida on i  brani sebe i svoje  fašističke saučesnike.

Njega opravdava nadrogirani maloumnik , po vokaciji smrad i bljuvotina od čovjeka Zoran Milanović:

„da nije svaki genocid isti, kao što nije ni svaka žrtva ista „

i dodaje :

„Postoje genocidi i genocidi. Postoji genocid nad židovskim narodima, u Ruandi, postoji genocid u Srebrenici, odnosno jedan događaj definiran kao genocid, a genocid ima vrlo širok raspon, postoji genocid u Drugom svjetskom ratu, postoji Jasenovac… Nije sve isto, kao što ni svaka žrtva nije ista. Najbolje je reći da je sve isto. Nije.”

Kojeg li ljudskog abortusa.

Milanovićev , drogom devastirani um je napomenuo samo neke od genecida, prvenstveno dvadesetog vijeka.

Genocidi tokom historije su vrlo škakljivi. Upiru prst uglavnom u crkvu i religiju kojoj propada.

Bilo bi interesantno napraviti analizu bolesnog uma i vidjeti kako gradira genocide i žrtve:

  • kontinentalnoj
  • na nacionalnoj   
  • vjerskoj
  • rasnoj 
  • socijalnjj
  • arijevskoj osnovi

 Židovi su semiti i azijati , Ruanđani ( Twa, Tuutsi i Hutui ) su  afrikanci , crnci  i  hrišćani ( mahom ), Srebreničani muslimani , evropejci i Bosanci.

Nećemo potencirati notornu činjenicu da su sve genocide koje je pobrojao  izvršili Hriščani,

Tada bi Milanović imao izliku i objašnjavati da je genocid opravdan , jer su se pobijeni suprostavljali arijevskoj čistoći i nauku  hrišćanstva.

Mi sdmo mišljenja da Milanović osim po rasnoj, vjerskoj, nacionalnoj rangira genocide i po broju mrtvih. Cifra id 200 tisuaća ubijenih Bosanaca je Milanoviću zanemarljiva u odnosu na per miliona jevreja, milion pobijenih u Ruandi, i od 100.000 do 800.000 ubijenih i Jasenovcu . (Broj ubijenih i Jasenovcu varira od izvora do ozvora). Možda on ne bi gradirao genocide da je pobijeno pola ili milion Bosanaca. Tada bi vjerovatno bio zadovoljan obavljenim poslom i sa zadovoljstom , poput fašističkog stanovnika pakla , ideološkog oca pijanca Tudžmana , priznao da je svaki genocid isti.

Baš nas interesuje kako će svjetska javnost reagirati na ova anticivilizacijska stanovišta Čović i Milanovića.

Vjerujte nikako ili skoro nikako, jer Milanović  i  privilegovani Čović i Dodik  su  samo bijedni eksponento neofašističke i genocidne politike Zapadne „demokratije“.