Nostradamus – proročanstva II dio

 

1566.- Umro francuski astrolog Nostradamus, autor knjige “Proročanstva”. Bio lični lekar francuskog kralja Šarla IX i dvorski astrolog Katarine Mediči.

 

Scena druga

Nostradamusov katren:

 

Vladar će biti rođen blizu Italije

Koji će celog carstva koštati

Reći će,oni sa kojim je u društvu

Biće smatran više krvnikom nego princem.

 

Katren su identifikovali sa Napeolonom.Napoleon nije bio princ,čak ni potomak francuskiharistokreta,još manje potomak kraljevke kuće.Bio je vojnik koga je buržoazija proglasili carem.

Mnoge zemlje su blizu Italije.Austrugarska i Bosna su blizu Italije.I Španija,Ni njemačka nije daleko

Carstva su takođe širok pojam.I Princ je širok pojam i Mali princ je princ.Hitler je bio Evin princ,Milošević Mirin,Bush Blerov,Klinton Hilarin il’ obratno,sve je relativno.

Ako se razmišlja o Napoleonu  što ne o Franku,Musoliniju,Gadafiju ,pa čak i Hitleru ili Miloševiću(oni su bili prinčevi Eve i Mire) , Kralju Faruku koji je stvarno bio i princ…

Možda princ još nije rođen,možda nije ni krvnik.Možda se rodio ali njegovo vrijeme dolazi.

Jedina konstanta,jedino kraljevstvo,jedino carstvo koje od Nostradamusovih proročanstava punom snagom postoji i djeluje je Vatikan.Još uvijek Vatikan ni u jednom holokaustu nije stradao a bio je saučesnik u svakom.

Šta znači biti krvnik.Krvnik znači usmrtiti,javno pogunutu nekog. Najviše krvnika ipak radi iz potaje,daleko od očiju javnosti.Smrt može biti i figurativan pojam.Recimo Vatikan može pasti a da niko ne pogine od neke krvnikove ruke.Mikelanđelovi homoseksualci i pederi su nanijeli i nanose više štete nego što  to učinini njihovi najveći „krvnici“ Islam,Muhamed i Turci.

Za vatikan su islam i Muhamed  itetako krvavi krvnici.Na istoj razini su i bosanski muslimani potomci Bogumila.Zato je bio rat u Bosni.

Prijem Kolinde Kitarević Grobar u  Trilateralnu komisiju u nedavni sastanak komisije u Beogradu ne mirišu dobrom apom po Bosnu.

Nešto je tu vrlo,vrlo kužno,sumnjivo i ružno.

Dejva vu.Deže vi.Već viđeno.Samo birajte od 1075. god. do danas.Ne bojte se Nostradamusa i njegovih katrena.Oni se obistine ili ne.Ali zvijeri smutnje i krv čine.Samo ih treba identifikovati,iz dana u dan razobličavati.Tući ih njihovim oružjem : propagandom.

 Propaganda:

Kongregacija za evangelizaciju narodâ (lat. Congregatio pro gentium evangelisatione) je kongregacija Rimske kurije zadužena za misijsko djelovanje i uz to vezane aktivnosti. Možda je poznatija pod svojim starim imenom: Sveta kongregacija za širenje vjere (lat. Sacra congregatio de propaganda fide). Preimenovao ju je papa Ivan Pavao II. 1982. godine, a njezina je misija ostala nepromijenjena. Suvremeni pojam propaganda dolazi od imena kongregacije i njezine misije.

Širenje vjere je najupečatljivije prestavljeno Krtaškim ratovima od 1075.god.Najčešća žrtva je bila Bosna zemlja Božje milosti.

Radite vi radićemo mi.

Svi ćemo pred Veliki nebeski  sud stati.

 

Bookmark the permalink.

Komentariši