Tako to cionisti rade , a svijet šuti

Slika može predstavljati osoba, dijete i na otvorenom
Slika može predstavljati 1 osoba

Danas je 22.april dan planete Zemlje.

Svi su okrenuti ekologiji i spasu okoliša.

A šta sa divnim Božijim stvorovima radi kojih je ta planeta stvorena?

Ko će u njihovo ime dići glas?

Ćutanje i nečinjenje je saučešnistvo , htio to neko priznati ili ne!

Jedna Palestinska djevojčica oborena na zemlju, rukama do krvi spetljanih plastičnim okovima , mirno leži a i očima nema nimalo straha. Prelijepo djetinje lice zrači ponosom.

Druga djevojčica sa suzama u očima skriva bol zbog rana koji su joj zadali pripadnici “odabranog” narode. Odabranog za put u pakao. Rane gopvore sve, ali svijetu je uskrać eno da to vidi i osudi.

A i ko zna ko bi osudio?

One su samo Palestinske djevojčice čiju su zemlju nakon dva milenijuma postojanja sa svjetske mape oružjem izbrisali Cionisti u saradnji sa SAD , Velikom Britanijom i demokratskim zapadom .

Znaju te prelijepe djevojčice , ta dva nevina Božija anđela, pomoći nema , osim od Boga Milostivog. A ponosne jsu radi svoje borbe na Božijem putu i znanja koju genocidni cionisti nemaju. Sve je u Božijim rukama , a oni koji protjeruju , muče i ubijaju vjernike su prokleti od Boga Mudroga i Silnoga , koji sve vidi i pravedno sudi.

Cionistička vojska je omogučila ortodoksnim cionistima da rastjeruje i hapsi vjernike iz predvorja džamije Al Akse , muslimanskog svetišta od 638. godine.

Od 1948. godine njen narod , Palestince ali i druge narode na Bliskom Istoku ugrožavaju, sakate , ubijaju , vrše genocid cionistički genocidni teroristi i ubice uz izravnu pomoć SAD i Zapadne “demokratije”.

Cionistički mediji , a to vam je preko 90% svjetskih medija , ne bilježe detalje progona , masakra , ubistava i genocida nad Palestinskim i Arapskim stanovništvom. Ostali pritisnuti jarmom imperijalističkog gospodara šute i nadaju se da se to njima neće desiti.

Aha , kako da ne?

Abortusi tame, ljudski izrodi , sotonini drugovi Cionisti, SAD , “Demokratski zapad ” , uz pomoć svoje bipolarne inačice Rusije treniraju strogoću i moć na nevinim narodima širom svijeta.

Poslijednja u nizu Ukrajina je samo moneta za potkusurivanje suprostavljenih sila tame i zla.

Bookmark the permalink.

Komentariši