Nepismeni papci i krkani od crte , nam vode državu

Da je mahala, ko što je nekad bila, ove kreature nikad više ne bi  od stida izašle na ulici.

Kad nam se žini da je život lijep , radi opomena i osvjeđćenja uzmemo dnevmu štampu i prelistamo naslove .Toliko nepismenih , prostih ,  dirigovanih i opskurnih  napisa u samo jednom podlistku vrišti za pismenošću . Koliko degutantno i bolesno odjevenih papaka , golišavih prostitutki , kića i odsustva osnovno civilizacijskog i humanog duha , ni tik tok , ni  na Google  nam ne mogu ponuditi .

Ne zna se koji je grđi od kojeg , ni koja je bljutavija i bolesnija od koje. Lako je sa bolesnicama. Ne gledati  ih i zaboravite da postoje .

One “muške” hajvančine , koji se  iz milošte vabe papci nam skoro dohakaše i zemlju milu nagrdiše.

I nije papak dovoljna oznaka za ove kreature. Prije bi im pristajala  rodna oznaka po  porijeklu :

Hadum rkani od jedne crte .

Nije bitno što su oni papci i krkani, što su uniformisani sa totalnim neukusom i nedostatkom mjere  za pristojan , ljudski izgled, što je uniformisana mundura džabalesku , sa narodne grbače.

Šta oni mogu?

Šta je tu je?

Od istine se ne mere pobjeći. Udruženi sa pederskim lobijem i šmrkovima hercikopski nanizanih crtica , koje asociraju na opojne bjeloprahne pojačivače lažnog , kompleksaškog ega , dosta zuluma narodu čine.

Bitno je što oni ,svi do jednoga ,zauzeli gard, kojim jasno poručuju da kroje sudbinu jednom narodu , a nekažnjeno i na sav mah ih pljačkaju i ubijaju , jer silnicima ne može  niko ništa . I  uz to se ovako , đilkoško-kabadahijski  nakinđureni ,   u javnosti predstavljaju kao spasionci pučanstva.

Jes , kako nije !

Aferim narode!  Aplaudirate bolesnoj fukari , krkanima , papcima i pogančerima ili šutite. a to vam na istu deređu dođe .

Vi ovu .vjekovnu šaku  bjede i pljačkaša  već tri decenije  postavljate na čelo vaše trpeze , za kojom , za uzvrat , nema mjesta za vas. Vama je nanijećen švedski kontejnerski sto, po principu :

-Hotjeli ste ga, e evo vam ga!

Da li ste na  primjetili nešto čudno*

Osim  papaka , klipana , fićfirića , krkana , haduma , pedera  i prostitutki na fotografijama žena nejma , pa nejma.

Osim Seb . A i njena rodnost je upitna . Postavlja se sasvim realno pitanje , da li je ženstvenost odlika žene koja je u stanju da čupa muške grkljane ( i gubi sudske parnice zbog toga )

No ona je svoj poslijednji  “grkljanočupajući ” tango , izgleda , bez dioploma i časti  otplesala. I nije izmamila ni zeru sažaljenjea botovskom iznmišljotinom da je operisala zlo na grudima. Ma boni iz aviona se vidi da je operisala lice . No nešto je pošlo po zlu i sada izgleda poput  zombija ukočenog pogleda i zaleđenog osmjeha.

Sasvim logično!

Koja bi se sramotila i pristala uz ovoliki  krkanski hajvanluk?

Ta se nije rodila. Osim nasljednika propfašističkih evergrin mladih muslimana  i njihovih ” vjernih ” ljuba.

A ovi novi ?

Sjaši Kurto da vas zajaše Murto . Na vlas ista fela.

Svi se druže po nekom Šmrkovom , oliti Dodikovom i Čovićevom receptu . Valjda će i jeni i drugi zaglavinjati ko narkomansko Starogradska i Ilidžanska udružena krimalna  skupina. Pitajte Nikšića , Mijatovića i Konakovića ,Fortu … Oni idu na narkomanske CSI plantaže i sesije , ispostave  Banja Luka i Mostar.

Živi bili pa vidjeli!

Bookmark the permalink.

Komentariši